Gå til indhold
Norwegians passagertal fortsætter med at stige i takt med efterspørgslen

Pressemeddelelse -

Norwegians passagertal fortsætter med at stige i takt med efterspørgslen

Norwegians trafiktal for september viser fortsat vækst i antallet af passagerer. Øget rejselyst og efterspørgsel har betydet, at selskabet har åbnet flere ruter til populære destinationer i Europa. De traditionelle bookingmønstre er på vej tilbage, og kunderne bestiller nu også rejser til den kommende vintersæson og frem mod næste sommer. Både storbydestinationer og typiske sol- og stranddestinationer er i vækst. 

- Det er glædeligt for femte måned i træk at kunne rapportere en stigning i antallet af passagerer. I takt med at de nordiske lande er blevet genåbnet, har vi set en stor stigning i antallet af bookinger, og efterspørgslen stiger støt både for indenrigsrejser, rejser i Norden og i resten af Europa. Tillid til at rejser nu igen kan lade sig gøre som planlagt, betyder også, at vores kunder booker billetter længere frem i tid, siger Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

  I september havde Norwegian 977.719 passagerer, hvilket er en stigning på 206 procent sammenlignet med samme måned sidste år. Kapaciteten (ASK) steg med 154 procent og passagertrafikken (RPK) steg med 248 procent i september 2021 i forhold til sidste år. Belægningsgraden var på 72,4 procent, en stigning på 20 procentpoint i sammenligning med september 2020.

  På grundlag af den stigende efterspørgsel har Norwegian i september genåbnet sine baser i Bergen, Stavanger og Trondheim. I alt havde Norwegian 46 fly i drift i september. Punktligheden var på 92,1 procent.

  Se detaljerede trafiktal i vedlagte PDF.

  Emner

  Kategorier


  Norwegian

  Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

  Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

  Pressekontakt

  Mediekontakt

  Mediekontakt

  Pressekontakt Andreas Hjørnholm Nordisk kommunikationschef + 45 2657 0767
  Pressevagt

  Pressevagt

  Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

  Norwegian

  Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

  Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

  I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

  Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

  Norwegian