Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian valgt som flyselskab for det offentlige

Pressemeddelelse   •   Jan 16, 2019 08:02 CET

Statens og Kommunernes Indkøbscentral (SKI) har valgt Norwegian som prioriteret samarbejdspartner. Flyselskabet fortsætter dermed som leverandør, når offentligt ansatte skal flyve i forbindelse med arbejde. - Et stort klap på skulderen, lyder det fra Norwegian.

SKI har netop offentliggjort sin beslutning om at forlænge sit samarbejde med Norwegian, og således er flyselskabet stadig et af de foretrukne på mange af de offentligt ansattes vigtigste rejsemål. Norwegian er glade for igen at modtage det kvalitetsstempel, som en aftale med SKI er.

”Vi er meget tilfredse med, at SKI har valgt os som foretrukken leverandør af flyrejser til det offentlige endnu engang. Vi har fløjet mange tilfredse passagerer på vores ruter og er glade for at kunne byde vores nye kunder velkommen ombord på vores topmoderne fly,” siger Frank Nordbjerg Olesen, der er salgschef for Norwegian i Danmark.

Det er tredje gang, at Statens og Kommunernes Indkøbscentral vælger Norwegian som leverandør af flyrejser til det offentlige, og dermed er samarbejdet mere end otte år gammelt. Norwegian er blevet valgt som leverandør på alle de ruter, flyselskabet har budt ind på.

”Vi ser valget som en anerkendelse af vores gode priser, service af høj kvalitet og direkte ruter. Samtidig har vi en af verdens yngste flyflåder, hvilket betyder, at vi er i stand til at flyve betydeligt mere klimavenligt end mange af vores konkurrenter,” siger Frank Nordbjerg Olesen.

Norwegians flyflåde på kun 3,7 år i snit gør flyselskabet mere brændstoføkonomisk og dermed også mere klimavenligt end gennemsnittet. For nylig blev Norwegian kåret til det mest brændstoføkonomiske flyselskab på transatlantiske ruter af det internationale miljøinstitut International Council on Clean Transportation (ICCT) for andet år i træk.

Aftalen mellem Norwegian og SKI er nu i såkaldt ”standstill” til og med den 25. januar 2019, hvorefter kontrakten formelt forventes underskrevet.

Den endelige aftale forventes at træde i kraft den 1. marts 2019, og der er tale om en 2-årig aftale med to gange et års optioner.

Pressekontakt
:
Kommunikationschef i Norwegian Andreas Hjørnholm
Telefon 6191 1116
E-mail: andreas.hjoernholm@norwegian.com

Norwegian
Norwegian er verdens femtestørste lavprisflyselskab, og i 2017 transporterede selskabet over 33 mio. passagerer. Flyselskabet tilbyder mere end 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Argentina, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på 150 fly, der i gennemsnit er 3,7 år gamle, hvilket gør flyflåden til en af verdens yngste og grønneste. Norwegian er blevet kåret til Most Fuel-Efficient Airline on Transatlantic Routes af International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er blevet kåret som World's Best Low-Cost Long-Haul Airline af det anerkendte SkyTrax World Airline Awards de seneste tre år og for femte år i træk som Europe's Best Low-Cost Airline. Norwegian har omkring 9.500 medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.