Gå til indhold
Norwegian styrker WiFi ombord med ny aftale

Pressemeddelelse -

Norwegian styrker WiFi ombord med ny aftale

Norwegian fornyer sit partnerskab med Anuvu, og dermed bliver Norwegian første flyselskab udenfor Nordamerika, der lancerer Anuvus moderne højhastigheds-WiFi. Partnerskabet baner vejen for et mere stabilt og hurtigt WiFi til gavn for Norwegians kunder.

Anuvus teknologi gør det muligt for Norwegians kunder at browse, streame, uploade og downloade data op mod 20 gange hurtigere end, hvad tilfældet er i dag. Dertil kommer, at teknologien indebærer ekstra båndbredde, hvilket tillader omkring 10 gange så mange kunder på internettet samtidig uden at hastigheden påvirkes.

- Vi er meget glade for vores fornyede partnerskab med Anuvu. Vi forventer at begynde udrulningen af den nye løsning over de næste år, hvilket vil forbedre internethastigheden for vores kunder ombord betydeligt. Vi arbejder hele tiden på at udvikle og forbedre vores service ombord, og det at have adgang til hurtigt og stabilt internet i luften er vigtigt for mange af vores kunder. Derfor har det høj prioritet for os, siger Christoffer Sundby, Chief Marketing & Customer Officer hos Norwegian.

I 2011 var Norwegian det første flyselskab i Europa til at tilbyde WiFi om bord.

Anuvus teknologi skal installeres på Norwegians nye flyleverancer i de kommende år og vil gradvist blive rullet ud i hele flåden. Udover at forbedre kundeoplevelsen, vil den nye teknologi også gør det muligt for personalet ombord at forbedre servicen ved at styrke kommunikationen mellem flyet og lufthavnsleverandører.

Emner


Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian