Gå til indhold
Norwegian leaser ti nye Boeing 737 MAX 8-fly

Pressemeddelelse -

Norwegian leaser ti nye Boeing 737 MAX 8-fly

Norwegian fortsætter med at udvide sin flyflåde og har indgået aftaler om at lease fly fra AerCap. 10 af flyene er fabriksnye Boeing 737 MAX 8, som leveres i første halvdel af 2023.

Norwegian har et langvarigt samarbejde med AerCap, der er verdens største flyleasingselskab. De underskrevne leasingaftaler inkluderer også otte Boeing 737-800 NG, der indgår i flåden på 70 fly, der vil være i trafik i løbet af sommeren 2022. Samlet giver aftalen Norwegian en flåde på 80 fly i sommersæsonen 2023.

- De nye fly gør, at vi når målsætningen om at bygge en stor, moderne og mere brændstofeffektiv flyflåde. Flådeforøgelsen er vigtig for selskabets videre udvikling af kundetjenester i et omfattende rutenetværk i Norden og til europæiske destinationer, siger Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Boeing 737 MAX 8-modellen har cirka 14 procent lavere brændstofforbrug sammenlignet med tidligere generationers fly og vil bidrage til at sikre, at Norwegian når målet om at reducere sine CO2-udledninger med 45 procent i 2030 sammenlignet med 2010-niveau.

Norwegian har tidligere offentliggjort leasingaftaler, der øger flåden fra de nuværende 51 fly til en flåde på 70 fly i sommeren 2022. Selskabet har mulighed for at erstatte nogle af flyene i disse aftaler med tilsvarende kortdistancefly fra Airbus.

Emner

Kategorier


Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Pressekontakt

Mediekontakt

Mediekontakt

Pressekontakt Andreas Hjørnholm Nordisk kommunikationschef + 45 2657 0767
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian