Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian i stort samarbejde med danske rejsebureauer

Pressemeddelelse   •   Apr 21, 2015 11:49 CEST

Norwegian har indgået en stor aftale med Bravo Tours, Albatros Travel og Stjernegaard Rejser i forbindelse med de nye langdistanceruter, som selskabet præsenterede i København tirsdag. Aftalen indebærer, at Norwegian skal flyve rejsearrangørernes kunder til de caribiske øer Puerto Rico og St. Croix fra København. ”Endnu en blåstempling af vores langdistanceprodukt, ” siger Norwegians kommercielle direktør Thomas Ramdahl.

Da Norwegian tirsdag formiddag løftede sløret for tre nye langdistanceruter fra København til Las Vegas, Puerto Rico og St. Croix, kunne selskabet samtidig præsentere en stor aftale med Bravo Tours, Albatros Travel og Stjernegaard Rejser, der er nogle af Danmarks største rejsebureauer. Aftalen indebærer, at Norwegian skal flyve rejsebureauernes kunder til Puerto Rico og St. Croix, når de nye ruter starter op til november. Derudover har flere rejsearrangørerne samtidig vist stor interesse i at indgå aftale med Norwegian på flere af selskabets direkte ruter til USA fra København.

”Vi er meget glade for den aftale, vi har indgået med Bravo Tours, Albatros Travel og Stjernegaard Rejser. Det faktum, at så store og vigtige rejsearrangører har valgt Norwegian som samarbejdspartner, ser vi som stor cadeau til vores operation og endnu en blåstempling af vores langdistanceprodukt. Vi glæder os til at byde charterpassagerer velkommen om bord på vores nye ruter, ” siger Norwegians kommercielle direktør Thomas Ramdahl.

”Høj kvalitet og pålidelighed er helt afgørende for vores kunder, så derfor er jeg glad for, at vi kan tilbyde flyvninger med Norwegian til Puerto Rico og St. Croix, som længe været yndede rejsemål for mange af vores kunder. Med Norwegians stabile langdistanceoperation bestående af 787 Dreamlinere, verdens mest moderne passagerfly i drift i dag, er vi sikre på, at vores kunder får en behagelig rejse, ” siger Peder Hornshøj, administrerende direktør i Bravo Tours.

Norwegians nye langdistanceruter
Norwegian annoncerede i dag, at flyselskabet åbner nye, direkte ruter til Las Vegas og den caribiske ø Puerto Rico fra København. Derudover åbner Norwegian en rute til St. Croix, en del af de tidligere Dansk Vestindiske Øer via Puerto Rico. Norwegian bliver eneste flyselskab, der tilbyder ruter til de tre destinationer fra København. Norwegian har også direkte langdistanceruter til New York, Los Angeles, Fort Lauderdale, Orlando og Bangkok fra København.

For mere information:
Salgschef Frank Nordbjerg Olesen, tlf. 27 57 68 16
Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det tredjestørste lavprisselskab i Europa. I dag opererer Norwegian 424 ruter til 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand og USA. Norwegian fløj over 20 millioner passagerer i 2013. Selskabet er børsnoteret (2003) og har omkring 4500 ansatte. Norwegian har 96 fly i flåden md en gennemsnitsalder på 4,8 år (per marts 2013). Norwegian indfaser løbende nye, mere miljøvenlige fly og har en af de mest moderne flyflåder i Europa. Både i 2013 og 2014 blev Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab af anerkendte SkyTrax Airline Awards. Det er flypassagererne selv, der bedømmer over 200 flyselskaber over hele verden i det, der er betegnet som den mest prestigefyldte prisuddeling i flybranchen. For mere information besøg www.norwegian.com  

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.