Gå til indhold
Norwegian frigiver billetter til næste års vintersæson

Pressemeddelelse -

Norwegian frigiver billetter til næste års vintersæson

Det nye år begyndte som den koldeste start på januar i 14 år, og mens vintervejret fortsat viser tænder, lancerer Norwegian nu vinterprogrammet for 2024/25 med i alt 159 ruter til 71 destinationer til blandt andet populære europæiske storbyer og danskernes solfavoritter.

Fra i dag af kan man planlægge næste års vinterrejse og bestille sin flybilletter til perioden 24. oktober til og med slutningen af marts 2025 – hvad end man drømmer om en weekend get away i en af Europas historiske hovedstæder, en uge eller to på langs i Alicante eller en skiferie i Alperne.

”Vi fortsætter med at flyve til populære destinationer, hvor danskerne kan tø lidt op, mens vinteren udfolder sig derhjemme. Derfor flyver vi med høj kapacitet til blandt andet Gran Canaria, Tenerife, Alicante, Malaga og Barcelona i vinterprogrammet. London, Rom, Krakow og Amsterdam er fortsat storbyfavoritter, og vi har høj frekvens og konkurrencedygtige priser på flyvninger til disse byer," siger Magnus Thome Maursund, kommerciel direktør i Norwegian.

Undervurderede storbyer på programmet
Vinterhalvåret er en rejseperiode med mange muligheder; Alperne er smukt klædt i hvidt og åben for skisæsonen, det sydlige Spanien byder på mere tålelige, varme temperaturer, og storbyerne er ofte lidt billigere, hvis man går uden om skoleferierne.

Hvis man er eventyrlysten, er netop storbyerne i Norwegians vinterprogram værd at kigge ind i – det byder nemlig på flere undervurderede hovedstæder, hvor priserne på både flyveturen og opholdet er gode, og oplevelserne store. For eksempel Ungarns hovedstad Budapest eller den lettiske hovedstad Riga – begge byer er rige på kultur og historie og billige Michelin-oplevelser. Hvis man er på udkig efter et alternativ til London, så er er Edinburgh et god bud. Her finder man både storbyliv, natur i højlandet og grandiose kulturhistoriske oplevelser – for hvis der er noget, der ikke er slået igennem i Edinburgh, så er det minimalismen.

I den kommende vintersæson 2024/2025 vil der indtil videre være i alt 159 ruter til 71 destinationer til salg.

Ruterne fordeler sig således på de nordiske lande:

  • Norge: 92
  • Sverige: 33
  • Danmark: 34
  • Finland: 10

*Årsagen til, at totalen ovenfor ikke er lig 159, er, at nogle ruter, der flyves mellem to lande, tælles med i begge lande.

Norwegian har et sommer- og et vinterprogram, som skifter to gange om året, henholdsvis i slutningen af oktober og i slutningen af marts. Sommerprogrammet starter søndag d. 24. marts med over 330 ruter til over 120 destinationer. Udover en række velkendte, populære destinationer indeholder sommerprogrammet også 17 nye ruter fra Danmark, blandt andet fra København til Valencia, Toulouse, Bilbao, Zadar og Basel. Sommerprogrammet inkluderer også Norwegians første ruter fra Aarhus nogensinde – de går til Malaga, Alicante og Mallorca. Læs mere om sommerprogrammet her.

Norwegian ligger i top i Europa, når det gælder punktlighed, og er blevet udnævnt til et af de mest punktlige flyselskaber i Europa i 2023. Norwegian er godt positioneret i markedet med et attraktivt rutetilbud, en moderne flyflåde og en høj grad af tillid blandt de rejsende.

Emner

Kategorier


Norwegian

Norwegian er et af Nordens største flyselskaber og et af Europas førende lavprisselskaber med omkring 4500 ansatte. Selskabet tilbyder et omfattende rutenetværk mellem de nordiske lande og destinationer i Europa.

Siden opstarten i 2002 har mere end 300 millioner passagerer fløjet med Norwegian. Norwegians ambition har altid været at tilbyde flybilletter til gode priser og sikre passagerer mere valgfrihed på rejsen.

Norwegian er en drivkraft bag bæredygtige løsninger og grøn omstilling i luftfarten. Selskabet har som mål at reducere sit CO2-udslip med 45 procent inden 2030. Derfor fornyer Norwegian flyflåden, fremmer bæredygtigt flybrændstof, reducerer og genvinder affald og bruger vejr- og vinddata for mere effektive flyvninger, som sparer brændstof. Norwegian ønsker at være det mest bæredygtige valg for passagererne.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, TikTok, LinkedIn og YouTube.

Kontakt

Sara Westphal Emborg Neergaard

Sara Westphal Emborg Neergaard

Pressekontakt Director of Communications and Public Affairs Denmark +4522228577
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian