Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian styrker kundearbejdet

Nyhed   •   Feb 28, 2019 14:32 CET

Ved hjælp af digitale løsninger vil Norwegian forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Selskabet samler nu de kunderettede funktioner og IT i en nyoprettet afdeling for kunderelationer (Customer and Digital Innovation). Afdelingen ledes af Kurt Simonsen og ændringen træder øjeblikkeligt i kraft.

Norwegian arbejder løbende med at styrke sit udvalg af produkter og services, som tilbydes kunderne. Senest har selskabet offentliggjort, at man installerer højhastigheds-Wi-Fi på både lange og korte flyvninger. Nu tager selskabet et skridt videre i arbejdet og samler de kunderettede funktioner og IT i én afdeling. Målet er at få endnu flere glade kunder i fremtiden.

”Jeg er meget tilfreds med, at Kurt Simonsen har takket ja til rollen som Chief Customer and Digital Officer i Norwegian, hvor afdelingen for it, e-commerce, salg, marked, kundeservice og Reward nu samles,” siger Norwegians koncernchef, Bjørn Kjos.

Kurt Simonsen startede i Norwegian i januar 2018, da han tiltrådte stillingen som it-direktør.

”Kurt har udført et rigtig godt stykke arbejde i selskabet på kort tid. Han vil herefter have overordnet ansvar for alle kunderelationer, samt selskabets digitale ressourcer og udvikling. I arbejdet med at styrke både salgs- og markedsarbejdet i selskabet er digitale løsninger fremtiden,” siger Kjos.

”I opfølgningen til vores kunder skal vi i højere grad fremover tage nye løsninger på it-siden i brug, som varetager hensynet til mere effektiv og hurtigere kundebehandling. Samtidig styrker vi salget og tilbyder nye produkter ombord. Vores mål er selvfølgelig at få endnu flere tilfredse kunder i Norwegian, og her ser vi både synergier og en række områder, hvor vi kan gøre tingene mere effektivt,” siger Kurt Simonsen.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks <a href="https://media.dk.norwegian.com/dk/about/terms-and-conditions/privacy_policy">privatlivspolitik</a>.