Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian styrker kundearbejdet

Nyhed   •   Feb 28, 2019 14:32 CET

Ved hjælp af digitale løsninger vil Norwegian forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Selskabet samler nu de kunderettede funktioner og IT i en nyoprettet afdeling for kunderelationer (Customer and Digital Innovation). Afdelingen ledes af Kurt Simonsen og ændringen træder øjeblikkeligt i kraft.

Norwegian arbejder løbende med at styrke sit udvalg af produkter og services, som tilbydes kunderne. Senest har selskabet offentliggjort, at man installerer højhastigheds-Wi-Fi på både lange og korte flyvninger. Nu tager selskabet et skridt videre i arbejdet og samler de kunderettede funktioner og IT i én afdeling. Målet er at få endnu flere glade kunder i fremtiden.

”Jeg er meget tilfreds med, at Kurt Simonsen har takket ja til rollen som Chief Customer and Digital Officer i Norwegian, hvor afdelingen for it, e-commerce, salg, marked, kundeservice og Reward nu samles,” siger Norwegians koncernchef, Bjørn Kjos.

Kurt Simonsen startede i Norwegian i januar 2018, da han tiltrådte stillingen som it-direktør.

”Kurt har udført et rigtig godt stykke arbejde i selskabet på kort tid. Han vil herefter have overordnet ansvar for alle kunderelationer, samt selskabets digitale ressourcer og udvikling. I arbejdet med at styrke både salgs- og markedsarbejdet i selskabet er digitale løsninger fremtiden,” siger Kjos.

”I opfølgningen til vores kunder skal vi i højere grad fremover tage nye løsninger på it-siden i brug, som varetager hensynet til mere effektiv og hurtigere kundebehandling. Samtidig styrker vi salget og tilbyder nye produkter ombord. Vores mål er selvfølgelig at få endnu flere tilfredse kunder i Norwegian, og her ser vi både synergier og en række områder, hvor vi kan gøre tingene mere effektivt,” siger Kurt Simonsen.