Gå til indhold
Norwegian styrker kundearbejdet

Nyhed -

Norwegian styrker kundearbejdet

Ved hjælp af digitale løsninger vil Norwegian forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Selskabet samler nu de kunderettede funktioner og IT i en nyoprettet afdeling for kunderelationer (Customer and Digital Innovation). Afdelingen ledes af Kurt Simonsen og ændringen træder øjeblikkeligt i kraft.

Norwegian arbejder løbende med at styrke sit udvalg af produkter og services, som tilbydes kunderne. Senest har selskabet offentliggjort, at man installerer højhastigheds-Wi-Fi på både lange og korte flyvninger. Nu tager selskabet et skridt videre i arbejdet og samler de kunderettede funktioner og IT i én afdeling. Målet er at få endnu flere glade kunder i fremtiden.

”Jeg er meget tilfreds med, at Kurt Simonsen har takket ja til rollen som Chief Customer and Digital Officer i Norwegian, hvor afdelingen for it, e-commerce, salg, marked, kundeservice og Reward nu samles,” siger Norwegians koncernchef, Bjørn Kjos.

Kurt Simonsen startede i Norwegian i januar 2018, da han tiltrådte stillingen som it-direktør.

”Kurt har udført et rigtig godt stykke arbejde i selskabet på kort tid. Han vil herefter have overordnet ansvar for alle kunderelationer, samt selskabets digitale ressourcer og udvikling. I arbejdet med at styrke både salgs- og markedsarbejdet i selskabet er digitale løsninger fremtiden,” siger Kjos.

”I opfølgningen til vores kunder skal vi i højere grad fremover tage nye løsninger på it-siden i brug, som varetager hensynet til mere effektiv og hurtigere kundebehandling. Samtidig styrker vi salget og tilbyder nye produkter ombord. Vores mål er selvfølgelig at få endnu flere tilfredse kunder i Norwegian, og her ser vi både synergier og en række områder, hvor vi kan gøre tingene mere effektivt,” siger Kurt Simonsen.

Emner

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian