Gå til indhold
Norwegian er verdens grønneste flyselskab på transatlantiske ruter

Nyhed -

Norwegian er verdens grønneste flyselskab på transatlantiske ruter

Norwegian er for anden gang blevet udnævnt til verdens mest brændstoføkonomiske flyselskab på transatlantiske ruter af det internationale miljøinstitut The International Council on Clean Transportation (ICCT). Det vigtigste, et flyselskab kan bidrage med for at reducere udslip, er at investere i nye fly.

Flyv grønt, vælg rødt!

Læs mere om Norwegins miljøtiltag her

Emner

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian