Gå til indhold
UNICEF og Norwegian i nyt dansk samarbejde

Pressemeddelelse -

UNICEF og Norwegian i nyt dansk samarbejde

I ti år har UNICEF Norge og Norwegian haft et tæt samarbejde om at hjælpe nogle af de mest udsatte børn verden over. Nu udvides aftalen mellem UNICEF og Norwegian til også at gælde Danmark, Sverige og USA. Det indebærer flere kampagner og giver samtidig endnu flere Norwegian-medarbejdere mulighed for at bidrage til UNICEF’s arbejde.

”I tråd med Norwegians internationale vækst er det naturligt, at vores partnerskab med UNICEF også udvides til flere lande. Samtidig er det en god måde at markere tiåret for et godt samarbejde mellem Norwegian og UNICEF”, siger koncernchef Bjørn Kjos.

”Norwegian er en vigtig partner for UNICEF, som gør det muligt for os at hjælpe tusindvis af verdens mest udsatte børn. Derfor glæder vi os meget over, at partnerskabet nu bliver udvidet til også at omfatte Danmark, så vi sammen kan hjælpe endnu flere børn”, siger Steen M. Andersen, generalsekretær i UNICEF Danmark.

Norwegians signaturpartnerskab med UNICEF indebærer en række fælles aktiviteter som eksempelvis indsamlingskampagner, der har til formål at hjælpe nogle af verdens mest udsatte børn. Norwegian og UNICEF har i flere år sendt et fuldtlastet fly med skolebøger og nødhjælp til dele af verden, der er påvirket af krig og konflikt. Eksempelvis er flyvningerne de seneste år gået til flygtningelejre i Jordan og i Den Centralafrikanske Republik.

Norwegian har videre en funktion på hjemmesiden, der giver passagerer mulighed for at donere penge til UNICEF, når de bestiller en flybillet. Siden juni 2015 har Norwegians passagerer igennem denne løsning givet over 7,5 millioner kroner til UNICEF’s arbejde. De ansatte i Norwegian støtter UNICEF ved, at den årlige julegave går til organisationen.

Pressekontakt

Norwegian: informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67
UNICEF: Partnership Communication Manager Ditte Hartvig, tlf. 51 25 62 09

Emner


Norwegian
Norwegian er det 6. største lavprisselskab i verden med omkring 5.500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt 450 ruter til mere end 140 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 100 fly, som fragter knap 30 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 kårede flypassagererne Norwegian til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter i den anerkendte SkyTrax Awards. For fjerde år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.


Pressekontakt

Mediekontakt

Mediekontakt

Pressekontakt Andreas Hjørnholm Kommunikationschef Danmark + 45 2657 0767
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816