Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Tusindvis konkurrerer om at vinde et fly

Deltagerne strømmer til konkurrencen ”Vind et fly”, hvor man har chancen for at få  stillet et af Norwegians nye Boeing 737-800-fly til rådighed for en dag og kan invitere op til 40 af sine venner ombord på flyet. Succesen tilskrives blandt andet, at konkurrencen inddrager sociale medier som fx Facebook.

Bliv kaptajn på din egen Boeing 737-800 for en dag, og tag alle vennerne med på oplevelser! Sådan lyder tilbuddet i konkurrencen ”Vind et fly”, hvor deltagerne kan oprette sig som flykaptajner og samle op til 40 venner, som vil med på udflugt til en valgfri destination blandt Norwegians 20 direkteruter til Europa.

Tre uger efter konkurrencens start har interessen vist sig at være overvældende. Mere end 11.500 har oprettet sig som flykaptajner på deres eget fly, og i alt deltager over 60.000 i konkurrencen. Konkurrencesitet har haft mere end 300.000 besøgende. Kreta, Nice og Mallorca er foreløbig blandt de mest populære destinationer.

”Vi er overvældede over den store begejstring, og det er en rigtig god fornemmelse at kunne give vinderne en helt særlig fælles oplevelse. Samtidig sætter konkurrencen fokus på vores forskellige destinationer i Europa og på vores nye fly,” siger Julius Støback fra Norwegian.  

Unik, social oplevelse trækker

Den store interesse kan forklares med, at konkurrencekonceptet er nyt og anderledes. Men Norwegians inddragelse af sociale medier har også haft stor betydning. I konkurrencen har deltagerne nemlig mulighed for at invitere deres venner med på  rejsen via blandt andet Facebook og Twitter, og her har især Facebook været et populært medie. Mere end 6.000 deltagere har delt informationer om konkurrencen via Facebook, og over 20.000 besøg på konkurrencesitet er genereret fra Facebook.

”Norwegian følger med i de nye medier. Det har helt sikkert stor betydning for succesen, at man kan invitere sine venner med via Facebook. Præmien er en unik, social præmie, man kan være fælles om, og det tror jeg også appellerer til mange,” forklarer Julius Støback.

Konkurrencen fortsætter frem til 10. juni 2009, hvorefter vinderen trækkes. Herefter er der take- off for vinderen og dennes venner 20. juni 2009.

Kontaktperson:
Julius Støback, Country Manager Norwegian Danmark, +47 97 15 93 93

Norwegian er Skandinaviens største lavprisflyselskab og startede sine flyvninger 1. september 2002 med fire indlandsruter i Norge, og seks Boeing 737-300. I december 2003 blev Norwegian registreret på  Oslo Børs. I dag har selskabet en flyflåde på  44 fly. Selskabet får leveret 58 nye miljøvenlige Boeing 737-800W i perioden 2008-2014. Selskabet har i dag 175 ruter til 83 destinationer. Hovedkontoret er i Oslo, og selskabet har 1.500 ansatte. For yderligere information, se www.norwegian.com

Emner

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian