Open skies
Få vores nyheder på mail

Skal du ud at flyve i julen? Her er Norwegians råd til de rejsende

Pressemeddelelse   •   Dec 19, 2017 17:18 CET

Norwegian står over for en travl julesæson med mere end 70.000 passagerer i Danmark. Selskabet sætter ekstra ressourcer ind i kundeserviceafdelingen for at hjælpe passagererne i den mest hektiske rejseperiode omkring jul. Rådene til de rejsende er at tage tidligt i lufthavnen og pakke klogt for at sikre en mere behagelig rejse.

Årets juletrafik spreder sig over flere dage, når mange danskere rejser udenbys for at holde jule- og nytårsferie. Norwegians danske passagerer tager ofte på storbyferie eller et smut til varmere himmelstrøg i juleperioden, og ligesom sidste år er den mest populære destination London, men også Malaga, Barcelona og Las Palmas er populære rejsemål på denne tid af året. 

Vær ude i god tid
Der er generelt flere fritidsrejsende og børnefamilier ude at rejse i julen end på alle andre tidspunkter af året. Derfor er det vigtigt, at passagerer sørger for at have ekstra god tid i lufthavnen. Den 22. december er ”store udrejsedag” for alle, der skal af sted i julen, og med flere passagerer og ekstra bagage kan det både tage længere tid at tjekke ind og komme igennem sikkerhedskontrollen.

Hvis du skal tjekke bagage ind eller have håndbagage med om bord anbefaler Norwegian, at passagerer følger disse fire råd for at sikre, at bagagen kommer sikkert frem:

  • Mærk bagagen tydeligt med navn og telefonnummer
  • Pas på, at tingene ikke kan falde ud eller bevæge sig rundt inde i emballagen
  • Lad være at medbringe ting, der er forbudte af sikkerhedsårsager, som fx flydende julegaver
  • Pak skrøbelige genstande i hård eller polstret emballage

Sætter ekstra julefly ind
Hvis du ikke har nået at bestille dine flybilletter til julen endnu, har du fortsat mulighed for at sikre dig en plads med Norwegian. Norwegian har nemlig igen i år indsat ekstra ”julefly” på ruterne fra København til Las Palmas, Malaga og Nice. Find billetter på www.norwegian.com.

Pressekontakt:
Norwegians pressetelefon: +47 815 11 816

Norwegian
Norwegian er det 6. største lavprisselskab i verden med omkring 7000 ansatte. I dag opererer Norwegian godt 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 140 fly, som fragter ca. 30 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016 og 2017 kårede flypassagererne Norwegian til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter i den anerkendte SkyTrax Awards. For femte år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.