Open skies
Få vores nyheder på mail

Rekordmange rejser med Norwegian over jul og nytår

Pressemeddelelse   •   Dec 18, 2015 08:00 CET

Hen over jul og nytår flyver Norwegian 250.000 passagerer til og fra Danmark. Det er ny rekord og en stigning på 16 procent fra samme periode sidste år. Storbyer, sydlige himmelstrøg samt amerikanske destinationer er danskernes favoritter.

En kvart million passagerer flyver med Norwegian til og fra Danmark fra i dag, 18. december, og frem til 5. januar. Det er en passagervækst på 16 procent i forhold til samme periode sidste år og ny rekord for flyselskabet.

”December er en travl rejseperiode og afslutter et begivenhedsrigt år for Norwegian. Vi er meget glade for, at så mange har valgt at rejse med os på jule- og nytårsferie, hvilket viser, at danskerne sætter pris på vores produkt med nye, mere miljøvenlige fly til spændende destinationer," siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

Den mest populære jule- og nytårsdestination fra København i år er London efterfulgt af spanske Barcelona og Malaga. Paris og Madrid er henholdsvis fjerde og femte mest populære. New York ligger på sjettepladsen, mens Fort Lauderdale i Florida sniger sig ind på 10. plads.

”Både New York og Fort Lauderdale er blandt de mest populære destinationer fra København, hvilket bekræfter, at danskerne ønsker at rejse komfortabelt og billigt på langdistance. Vores ruter til USA og Asien er en stor succes, og vi kommer til at lancere mange spændende destinationer i fremtiden," siger Thomas Ramdahl.


Top 10-destinationer fra København over jul og nytår 2015

  1. London
  2. Barcelona
  3. Malaga
  4. Paris
  5. Madrid
  6. New York
  7. Las Palmas
  8. Rom
  9. Amsterdam
  10. Fort Lauderdale


Kontakt for pressen:
Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det tredjestørste lavprisselskab i Europa. I dag opererer Norwegian 439 ruter til 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand og USA. Norwegian fløj 24 millioner passagerer i 2014. Selskabet er børsnoteret (2003) og har omkring 5500 ansatte. Norwegian har 102 fly i flåden med en gennemsnitsalder på 3,6 år. Norwegian indfaser løbende nye, mere miljøvenlige fly og har en af de mest moderne flyflåder i Europa. Både i 2013, 2014 og 2015 blev Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab af anerkendte SkyTrax Airline Awards. I 2015 blev Norwegian også kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. Det er flypassagererne selv, der bedømmer over 200 flyselskaber over hele verden i det, der er betegnet som den mest prestigefyldte prisuddeling i flybranchen. For mere information besøg www.norwegian.com   

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.