Open skies
Få vores nyheder på mail

Opdateret information om Norwegians flyvninger

Pressemeddelelse   •   Mar 13, 2019 09:07 CET

Norwegian gør sit yderste for at tage hånd om kunder, der er blevet berørte af, at selskabets Boeing 737 MAX 8 er blevet taget ud af drift indtil videre. Flyvninger bliver slået sammen, flyflåden bliver omdisponeret, og passagerer bliver ombooket til andre afgange.

Norwegian har arbejdet på højtryk hele natten for at finde løsninger for passagerer, der bliver berørte af ændringer i flyprogrammet. Status onsdag morgen er, at de allerfleste er blevet taget hånd om, og vi arbejder nu på at give gode alternativer til et dusin resterende passagerer, der skal rejse til og fra Danmark. 

Passagerer, som er berørte, bliver kontaktet direkte via SMS. Det er vigtigt, at alle andre passagerer forholder sig som normalt. Vi slår flyvninger sammen, hvilket betyder, at de allerfleste, der bliver berørt, får nye afgangstider samme dag. For detaljer om enkeltflyvninger opfordrer vi til at tjekke «Er flyet i rute» på vores hjemmesider. Kunder, der alligevel har brug for at kontakte os, kan gøre det via chat, sociale medier eller på telefon: +45 70 80 78 80

I alt er seks flyvninger blevet aflyst i/til/fra Danmark. Vi har omkring 650 flyvninger om dagen. 

Norwegian

Norwegian er det femtestørste lavprisselskab i verden med over 37 millioner rejsende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på omkring 160 fly med en gennemsnitsalder på 3,8 år og er blandt de mest moderne og miljøvenlige flyselskaber i verden. Norwegian er blevet kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 er Norwegian blevet kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter, ifølge de passagerer der har stemt til anerkendte SkyTrax World Airline Awards. For sjette år i træk er Norwegian også blevet kåret til Europas beste lavprisselskab af SkyTrax. Norwegian har cirka 11.000 dedikerede medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.