Open skies
Få vores nyheder på mail

Opdateret information om Norwegians 737 MAX-fly

Pressemeddelelse   •   Mar 12, 2019 16:58 CET

Efter anbefalinger fra europæiske luftfartsmyndigheder har Norwegian valgt at sætte sine 18 Boeing 737 MAX 8 på jorden indtil videre. Vi gør nu vores yderste for at tage hånd om kunder, der bliver berørte og arbejder på at omdisponere flyflåden, slå flyvninger sammen og ombooker passagerer til andre flyvninger for at begrænse konsekvenserne for de rejsende.


Vi beklager over for dem, der bliver berørte af dette, men sikkerheden for vores passagerer og ansatte kommer altid først. Berørte passagerer vil blive informeret via SMS og her på vores hjemmesider. Kunder, der alligevel har brug for at kontakte os, kan gøre det via chat, sociale medier eller på telefon: +45 70 80 78 80.

Alle vores 737 MAX 8-fly, der er i luften, vil enten fortsætte til destination eller returnere til hjemmebase.

Vi vil sende ny information ud så hurtigt, som vi har ny information tilgængelig.

Norwegian

Norwegian er det femtestørste lavprisselskab i verden med over 37 millioner rejsende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på omkring 160 fly med en gennemsnitsalder på 3,8 år og er blandt de mest moderne og miljøvenlige flyselskaber i verden. Norwegian er blevet kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 er Norwegian blevet kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter, ifølge de passagerer der har stemt til anerkendte SkyTrax World Airline Awards. For sjette år i træk er Norwegian også blevet kåret til Europas beste lavprisselskab af SkyTrax. Norwegian har cirka 11.000 dedikerede medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.