Gå til indhold
Eneste uden for Norge: Norwegian fortsætter flyvninger fra København til Aalborg og Oslo

Pressemeddelelse -

Eneste uden for Norge: Norwegian fortsætter flyvninger fra København til Aalborg og Oslo

Som de eneste ruter udenfor Norge, fortsætter Norwegian med at flyve mellem København, Aalborg og Oslo.

Corona-krisen påvirker fortsat luftfarten negativt og for ti dage siden meddelte Norwegian, at man stopper flyvninger uden for Norge. Den eneste undtagelse er ruten mellem København og Aalborg, hvor selskabet fortsat vil flyve 3 afgange dagligt i hverdagen og 3 henover i weekenden.

”Ruten mellem København og Aalborg er vigtig for Norwegian, fordi den er vigtig for vores kunder. Da vi kom tilbage på ruten igen efter corona-nedlukningen i foråret, fik vi rigtigt mange positive tilbagemeldinger. Det er meget opløftende i en svær tid for luftfartsbranchen, og vi tilpasser løbende vores program til efterspørgslen og rejserestriktionerne. Derfor er jeg glad for, at vi kan opretholde vores trafik mellem København og Aalborg med den gode service og gode priser, som vi er kendt for,” siger Magnus Thome Maursund, Senior Vice President Short Haul i Norwegian.

Ruten mellem København og Oslo opretholdes også, dog med nedsat antal afgange.

Fakta om ruterne
København (CPH) – Aalborg (AAL):

Flyvningerne starter 23. november 2020 og er planlagt med 3 daglige afgange mandag til fredag. I weekenden er der i alt 3 afgange.

København (CPH) – Oslo (OSL):
Flyvningerne starter 23. november 2020 og er planlagt med 6 ugentlige afgange.

Begge ruter flyves med Norwegians nye, komfortable og mere brændstofeffektive Boeing 737-jetfly.

Billetter kan købes på norwegian.com/dk

Yderligere information for medier:
Kommunikationschef Andreas Hjørnholm
Tlf. +45 26570767 / E-mail: andreas.hjoernholm@norwegian.com

Emner


Norwegian

Norwegians historie begyndte for mere end 27 år siden. Norwegian blev grundlagt i 1993, men lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Norwegian blev hurtigt en vigtig aktør i international luftfart, først på de korte, europæiske ruter i Europa og senere på langdistanceruterne til og fra USA, Asien og Sydamerika. Norwegian har i dag en moderne og brændstofeffektiv flåde, der består af Boeing 787 Dreamliner- og Boeing 737-fly.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og fem år i træk har passagererne peget på Norwegian som verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Pressekontakt

Mediekontakt

Mediekontakt

Pressekontakt Andreas Hjørnholm Kommunikationschef Danmark + 45 2657 0767
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian