Open skies
Få vores nyheder på mail

Ny milepæl for Norwegian: Starter billetsalget i Argentina i dag

Pressemeddelelse   •   Sep 04, 2018 14:13 CEST

Flyselskabet Norwegian starter nu billetsalget på de nye indenrigsruter i Argentina. De første ruter kommer til at gå mellem Buenos Aires og de populære turistdestinationer Córdoba, Mendoza, Bariloche, Neuquén og Salta. Den første flyvning i Argentina har afgang den 16. oktober 2018.

- Det er en stor milepæl for os i Norwegian. Vores mål er at give alle muligheden for at flyve, og de nye ruter gør det muligt at rejse indenrigs i Argentina til en rimelig pris. Ruterne vil bidrage til øget turisme, flere arbejdspladser og værdiskabelse i Argentina, et land, hvor flytilbuddet traditionelt har været begrænset. Argentina har et enormt potentiale, og disse ruter er blot begyndelsen på vores planer i Sydamerika. Nu ser vi frem til at byde både argentinere og andre rejsende velkommen om bord på vores nye, komfortable og mere miljøvenlige fly, siger koncernchef Bjørn Kjos.

Lokale og internationale rejsende vil kunne nyde alt fra vindistrikterne i Mendoza og Salta, aktive ferier på ski i Neuquén, Bariloche og Mendoza, den imponerende natur ved Iguazú-vandfaldene, storbylivet i Buenos Aires eller en kombination af disse.

Norwegian har også gode forbindelser mellem London Gatwick og Buenos Aires.

Om Norwegian Air Argentina
I januar 2018 modtog Norwegians fuldtejede datterselskab Norwegian Air Argentina drifttilladelse (AOC) fra de argentinske myndigheder. Indenrigsruterne betjenes af Norwegians Boeing 737-800-fly.


Medie-kontakt
Kommunikationschef Andreas Hjørnholm
Tlf. 6191 1116
E-mail: andreas.hjoernholm@norwegian.com

Norwegian
Norwegian er verdens femtestørste lavprisflyselskab, og i 2017 transporterede selskabet over 33 mio. passagerer. Flyselskabet tilbyder mere end 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Argentina, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på 150 fly, der i gennemsnit er 3,7 år gamle, hvilket gør flyflåden til en af verdens yngste og grønneste. Norwegian er blevet kåret til Most Fuel-Efficient Airline on Transatlantic Routes af International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er blevet kåret som World's Best Low-Cost Long-Haul Airline af det anerkendte SkyTrax World Airline Awards de seneste tre år og for femte år i træk som Europe's Best Low-Cost Airline. Norwegian har omkring 9.500 medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.