Open skies
Få vores nyheder på mail

Nu er det rekordbilligt at flyve i Europa

Pressemeddelelse   •   Maj 20, 2019 11:10 CEST

I øjeblikket tilbyder Norwegian rekordlave priser: ”En gave til dem, der stadig ikke har bestilt flybilletter til sommerferien eller ønsker sig en storbyferie i løbet af de næste uger,” siger Norwegians kommercielle direktør, Helga Bollmann Leknes.

Det har aldrig været billigere at bestille flybilletter end lige nu. Stærk konkurrence kommer passagererne til gode og har ført til rekordlave priser sydover. Lige nu er det muligt at gøre et kup både for dem, der har lyst til at tage på storbyferie inden sommerferien til for eksempel Berlin, Prag, Madrid, Budapest og Krakow, og for dem, der gerne vil sydpå i sommerferien. Der er også billige billetter på indenrigsruterne til Billund og Aalborg.

”Det har aldrig før været så billigt at flyve på det her tidspunkt. Hvis danskerne har lyst til en storbyferie i de næste uger eller en tur sydpå til sommer, har der nærmest ikke været billigere flybilletter eller bedre valgmuligheder før, end der er lige nu. Norwegian skal altid give mest valuta for pengene,” siger Helga Bollmann Leknes, kommerciel direktør i Norwegian.

”Sammenlignet med tidligere år har flere danskere i år ventet med at bestille flybilletter til sommerferien. Dem, der har været lidt afventende i forhold til at bestille sommerferie, har dermed gode muligheder for at gøre et rigtigt feriekup nu,” fortsætter Bollmann Leknes.

Eksempler på storbykup fra København:
Amsterdam
Barcelona
Berlin
Madrid
Paris
Prag
Rom
Fra/enkeltbillet 223kr.

Eksempler på storbykup fra Billund:
Barcelona
København
Malaga
Mallorca
Oslo
Fra/enkeltbillet 206kr.

Eksempler på storbykup fra Aalborg:
København
Malaga
Mallorca
Fra/enkeltbillet 243kr.

Eksempler på rekordbillige sommerferiedestinationer fra København:
Malaga
Alicante
Kreta
Nice
Santorini
Venedig
Split
Rhodos
Fra/enkeltbillet 258kr.

Eksempler på rekordbillige sommerferiedestinationer fra Aalborg:
Alicante
Malaga
Mallorca
Fra/enkeltbillet 243kr.

Eksempler på rekordbillige sommerferiedestinationer fra Billund:
Algarve
Alicante
Barcelona
Malaga
Mallorca
Fra/enkeltbillet 241kr.

Se hele oversigten over billetter her

Norwegian

Norwegian er det femtestørste lavprisselskab i verden med over 37 millioner rejsende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på omkring 170 fly med en gennemsnitsalder på 3,8 år og er blandt de mest moderne og miljøvenlige flyselskaber i verden. Norwegian er blevet kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 er Norwegian blevet kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter, ifølge de passagerer der har stemt til anerkendte SkyTrax World Airline Awards. For sjette år i træk er Norwegian også blevet kåret til Europas beste lavprisselskab af SkyTrax. Norwegian har cirka 11.000 dedikerede medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.