Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegians tal for første kvartal som ventet kraftigt påvirket af COVID-19

Pressemeddelelse   •   Maj 28, 2020 07:22 CEST

Norwegian fremlægger i dag et kvartalsresultat, som er stærkt præget af COVID-19-krisen. Selskabet er nu i en dvalefase og gennemgår samtidig en omfattende omstrukturering for at sikre et godt fundament for fremtiden.

- Som ventet og signaleret til markedet ved flere anledninger, er tallene for første kvartal 2020 kraftigt påvirket af COVID-19-krisen. De næste måneder bliver krævende for Norwegian og luftfarten, men vores mål er at sørge for, at selskabet opretholder en stærk position i flybranchen også fremover. Det vil bidrage til en bæredygtig drift og en struktur, der vil komme både aktionærer, kunder og kolleger til gode. Så snart verden returnerer til normalen, vil vi stå klar med et endnu bedre servicetilbud til vores kunder, siger koncernchef Jacob Scram.

Se børsmeddelelse for flere detaljer.

Norwegian

Norwegian er et af de største lavprisselskaber i verden med over 36 millioner rejsende i 2019. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, USA og Sydamerika. Norwegian har næsten 11.000 medarbejdere og en moderne og mere miljøvenlig flyflåde på omkring 160 fly. Norwegian er i seks gange i træk fra 2013-2018 blevet kåret til "Europas bedste lavprisselskab" og fem gange i træk fra 2015-2019 blevet kåret til "Verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter" af flypassagerer, der har stemt til det anerkendte SkyTrax World Airline Awards. Norwegian er to gange udnævnt som det mest brændstofeffektive flyselskab på transatlantiske flyvninger af International Council on Clean Transportation (ICCT).

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.