Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegians loyalitetsprogram vinder international pris

Pressemeddelelse   •   Apr 29, 2016 10:40 CEST

Norwegians loyalitetsprogram, Norwegian Reward, har i nat dansk tid vundet prisen som "Bedste newcomer" i den prestigefyldte Freddie Awards, der blev afholdt i Las Vegas. Millioner af rejsende verden over har stemt på Norwegian Reward.

Norwegian Reward vandt den eftragtede pris ’Bedste newcomer’ ved nattens Freddie Awards. Loyalitetsprogrammet kom også ind på andenpladsen i kategorien ’Årets bedste loyalitetsprogram – Europa og Afrika’; Bag KLM/Air France, men foran både Lufthansa og SAS.

”Det er fantastisk, at loyale passagerer over hele verden har kåret Norwegian Reward til det næstbedste loyalitetsprogram i Europa og Afrika samt bedste ’newcomer’. Freddie Awards er en vigtig international branchekåring, og vi ser dette som en bekræftelse på, at Norwegian Reward er et godt tilbud til alle uanset, hvor meget man rejser. Næsten en ud af seks passagerer er allerede medlem, og vi vil fortsætte med at udvikle nye produkter og tjenester, der skal komme vores loyale passagerer til gode”, siger chef for Norwegian Reward Brede Huser.

Norwegian Reward har nu nået mere end fire millioner medlemmer. 450.000 af disse er danske, og derudover har programmet et stort antal internationale medlemmer. I 2015 lancerede Norwegian Reward en række nye kundefordele, hvilket har gjort fordelsprogrammet endnu mere fleksibelt for medlemmerne. Hver gang medlemmer flyver eller booker hotel eller lejebil med udvalgte leverandører, tjener de CashPoints. Disse kan bruges til at bestille flybilletter – helt uden restriktioner.

Om Norwegian Reward
Hver gang man bestiller en rejse med Norwegian eller benytter tjenester fra Norwegian Rewards partnere, optjener man CashPoints, som kan bruges til at betale for flybilletter. Med Norwegian Reward får man også adgang til en række fordele, rabatter og ekstra CashPoints, når man bestiller lejebil, hotel og andre tjenester. For mere information besøg:https://dk.norwegianreward.com/. Fordelsprogrammet er helt gratis.

Læs mere om Freddie Awards her:
http://freddieawards.com/history/


Pressekontakt:
Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det syvendestørste lavprisselskab i verden. I dag opererer Norwegian godt 400 ruter til mere end 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 100 fly, som fragter over 26 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). I en ny kåring fra anerkendte SkyTrax World Airline Awards er Norwegian af passagererne stemt ind som verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. For tredje år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.