Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegians hjemmeside kåret til verdens bedste blandt lavprisselskaber

Pressemeddelelse   •   Dec 04, 2016 09:00 CET

Norwegian har vundet en international pris for hjemmesiden norwegian.com i kategorien “World’s Leading Low-Cost Airline Website 2016” ved World Travel Awards denne weekend. Dette er den ottende pris, selskabet har modtaget i år.

World Travel Awards uddeles til de bedste aktører i turistindustrien, hvor repræsentanter fra branchen selv stemmer på sine favoritter. Tidligere i år kårede World Travel Awards Norwegian til Europas bedste lavprisselskab.

”Norwegian.com er vores absolut vigtigste salgskanal, så det er helt afgørende for os, at det er så enkelt som muligt for vores kunder at bestille sine rejser her. Vi er derfor rigtig glade for at få denne udmærkelse. Nye, komfortable, mere miljøvenlige fly, gratis WiFi på vores europæiske ruter og nu en prisbelønnet hjemmeside beviser, at ny teknologi er en vigtig drivkraft for Norwegian”, siger kommerciel direktør Thomas Ramdahl.

Norwegian.com er tilgængelig på mere end ti sprog og har over 145 millioner besøgende fra hele verden hvert år. Sidste år blev mere end 7,7 millioner flyvninger og ferier bestilt via Norwegians hjemmeside.

På Norwegians hjemmeside kan man bestille flybilletter, hoteller og lejebil. Derudover kan kunder tjekke ind, reservere sæde, bestille mad og bagage samt finde rejsetips til mange af de mere end 150 destinationer, Norwegian flyver til i Europa, USA og Asien.

Udover de to priser fra World Travel Awards er Norwegian i 2016 løbet med to af branchens mest prestigefyldte priser – ”Verdens bedste lavprisselskab på langdistance” for andet år i træk og ”Europas bedste lavprisselskab” for fjerde år i træk. Begge priser kåret af anerkendte SkyTrax.

Pressehenvendelser

Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Norwegian
Norwegian er det 6. største lavprisselskab i verden med omkring 5.500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt 450 ruter til mere end 140 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 100 fly, som fragter over 26 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 kårede flypassagererne Norwegian til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter i den anerkendte SkyTrax Awards. For fjerde år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.