Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegians første flyvning mellem Frankrig og USA er i luften

Pressemeddelelse   •   Jul 29, 2016 21:00 CEST

Norwegians internationale satsning fortsætter. En fuldbooket 787 Dreamliner lettede for første gang sent i går aftes fra New York mod Paris, og i dag flyver selskabet for første gang fra Paris til New York. De næste dage lanceres også flyvninger mellem Paris og Los Angeles, samt Paris og Fort Lauderdale. Efterspørgslen har været rigtig god på begge sider af Atlanten.

Norwegians langdistanceruter mellem Frankrig og USA er i gang. Fredag aften lettede en fuldbooket Dreamliner fra Paris (CDG) og satte kursen mod New York (JFK) for første gang. Dette er den første af i alt tre nye langdistanceruter, der bliver lanceret mellem Frankrig og USA. I morgen starter Norwegian flyvninger mellem Paris og Los Angeles, og 4. august har selskabet første flyvning mellem Paris og Fort Lauderdale, Florida.

”For at konkurrere i global luftfart er det vigtigt at opbygge en robust, international virksomhed. I dag har vi en stor tilstedeværelse i London Gatwick og i JFK-lufthavnen i USA. Med Paris på langdistancekortet kan vi tilbyde endnu flere rejsende på begge sider af Atlanten muligheden for at flyve komfortabelt til en lav pris. De nye ruter mellem Paris og USA er blevet virkelig godt modtaget af både franskmænd og amerikanere”, siger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Norwegian har i dag otte 787-8 Dreamliner og tre af den større model 787-9 Dreamliner. Både H.C. Andersen og Victor Borge pryder haleroret på to af Norwegians langdistancefly. Inden for bare fire år vil Norwegian have 42 787 Dreamliner i langdistanceflåden.

Fra Københavns Lufthavn har Norwegian afgange til de amerikanske byer New York, Los Angeles, Fort Lauderdale, Las Vegas, Boston og Orlando. Flyselskabet flyver også til Puerto Rico og Sankt Croix i Caribien samt til Thailands hovedstad, Bangkok.

Fakta om Norwegians langdistanceruter fra København:
København (CPH) – New York (JFK): fire ugentlige afgange
København (CPH) – Los Angeles (LAX): tre ugentlige afgange
København (CPH) – Fort Lauderdale (FLL): to ugentlige afgange
København (CPH) – Las Vegas (LAS): en ugentlig afgang
København (CPH) – Orlando (MCO): en ugentlig afgang
København (CPH) – Skt. Croix (STX): en ugentlig afgang
København (CPH) – Puerto Rico (SJU): en ugentlig afgang
København (CPH) – Boston (BOS): en ugentlig afgang
København (CPH) – Bangkok (BKK): en ugentlig afgang

For mere information:
Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67
Norwegians pressetelefon +47 815 11 816

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det 6. største lavprisselskab i verden. I dag opererer Norwegian godt 400 ruter til mere end 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 100 fly, som fragter over 26 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). I en ny kåring fra anerkendte SkyTrax World Airline Awards er Norwegian af passagererne stemt ind som verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. For tredje år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.