Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegians første flyvning fra København til Puerto Rico og Sankt Croix er i luften

Pressemeddelelse   •   Nov 06, 2015 11:12 CET

Her til formiddag lettede Norwegians 787 Dreamliner fra Københavns Lufthavn og vendte den røde snude mod Puerto Rico og Sankt Croix. Det er første gang nogensinde, at Norwegian flyver mellem København og de to destinationer.

Der var stor festivitas ved gate C28 i Københavns Lufthavn her til formiddag i forbindelse med Norwegians første flyvninger til Puerto Rico og Sankt Croix. Der var både lækre forfriskninger til passagererne og taler fra blandt andre den amerikanske ambassadør i Danmark, Rufus Gifford, der klippede den røde snor.

"Jeg er glad for officielt at åbne Norwegians nye rute til Puerto Rico og St. Croix, U.S. Virgin Islands. Når flyselskaber beslutter at investere i nye direkte ruter mellem Danmark og USA, får danskerne lettere adgang til flere dele af USA, plus det tiltrækker flere amerikanere til Danmark. Noget som gavner både arbejdspladser og økonomien på begge sider af Atlanten. Denne form for win-win-situation er, hvad relationen mellem Danmark og USA handler om," siger den amerikanske ambassadør, Rufus Gifford.

"Vores langdistanceruter er meget populære og vi kan se, at passagerene sætter pris på komfortable flyvninger til en lavere pris. Langdistancerutenettet bliver stadig større, og vi tilbyder nu danske rejsende hele otte spændende destinationer fordelt på USA, Thailand og Caribien. Vi er glade for at kunne sende første fly afsted mod Puerto Rico og Sankt Croix, sidstnævnte en del af de tidligere Dansk Vestindiske Øer," siger Norwegians kommercielle direktør, Thomas Ramdahl.

Dansk i cockpittetRuten til det tidligere Dansk Vestindien havde i dag også et dansk islæt. Således kunne tre danske piloter byde passagererne velkommen om bord.

"Det er en stor ting for os at flyve denne første tur over mod Sankt Croix. Vi har alle tre glædet os rigtig meget til at denne flyvning og til også at byde en masse glade passagerer velkommen om bord i vores nye 787 Dreamliner, verdens mest moderne passagerfly," siger Michael Nybo, kaptajn i Norwegian, der var første danske Dreamliner-pilot nogensinde.

Information om ruterne til Puerto Rico og Sankt Croix

København-Puerto Rico
Fra den 6. november flyver Norwegian en gang ugentligt fra København til San Juan (fredag). Ruten opereres i vinterprogrammet.

København-St. Croix
Fra den 6. november flyver Norwegian en gang ugentligt fra København til St. Croix (fredag) i kombination med Puerto Rico. Ruten opereres i vinterprogrammet.

For mere information:
Norwegians pressetelefon +47 815 11 816

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det tredjestørste lavprisselskab i Europa. I dag opererer Norwegian 424 ruter til 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand og USA. Norwegian fløj 24 millioner passagerer i 2014. Selskabet er børsnoteret (2003) og har omkring 4500 ansatte. Norwegian har 99 fly i flåden md en gennemsnitsalder på 4,8 år (per marts 2013). Norwegian indfaser løbende nye, mere miljøvenlige fly og har en af de mest moderne flyflåder i Europa. Både i 2013, 2014 og 2015 blev Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab af anerkendte SkyTrax Airline Awards. I 2015 blev Norwegian også kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. Det er flypassagererne selv, der bedømmer over 200 flyselskaber over hele verden i det, der er betegnet som den mest prestigefyldte prisuddeling i flybranchen. For mere information besøg www.norwegian.com   

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.