Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegians bestyrelse har godkendt etablering og nye ruter i Argentina

Pressemeddelelse   •   Maj 09, 2017 18:05 CEST

Tirsdag godkendte Norwegians bestyrelse, at koncernens argentinske datterselskab skal etablere baser, ansætte nye medarbejdere og lancere nye ruter i Argentina. Opstart afhænger af myndighedsgodkendelser.

”Argentina er et interessant marked med store muligheder og passer godt til Norwegians globale strategi og tilbud om lave priser både på korte og lange ruter. Jeg glæder mig til at fortsætte det arbejde, vi har begyndt i Argentina, ved at etablere nye baser, ansætte mange nye kollegaer og ikke mindst give det argentinske folk billige flybilletter, både på inden- og udenrigsruter. Vi er blevet rigtig godt modtaget af argentinske myndigheder og ser frem til et frugtbart samarbejde i fremtiden”, siger administrerende direktør Ole Christian Melhus i Norwegian Air Argentina.

Norwegian oprettede et argentinsk datterselskab i januar og har søgt om driftstilladelse (Air Operators Certificate) for at kunne flyve i Argentina, som nu er til behandling hos myndighederne. I ansøgningen skitserer Norwegian planer for en betydelig operation med både indenrigs- og udenrigsflyvninger. Med dagens bestyrelsesgodkendelse vil Norwegian starte rekrutteringen af administrativt personale i Argentina. Rekrutteringen af piloter og kabinepersonale vil starte i slutningen af sommeren.

Hvis ansøgningen godkendes af myndighederne, vil de nye ruter blive lanceret og sat til salg i slutningen af året.

Pressekontakt:
Norwegians pressetelefon: +47 815 11 816

Norwegian
Norwegian er det 6. største lavprisselskab i verden med omkring 7000 ansatte. I dag opererer Norwegian godt 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 120 fly, som fragter ca. 30 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 kårede flypassagererne Norwegian til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter i den anerkendte SkyTrax Awards. For fjerde år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.