Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian vinder stor international pris

Pressemeddelelse   •   Feb 12, 2018 19:47 CET

Norwegian er blevet kåret som «Value Airline of the Year» af Air Transport World, et førende internationalt luftfartsmagasin. Norwegian har sat sine spor på det globale marked med et godt kvalitetsprodukt til en lav pris, ifølge juryen.

- Jeg vil lykønske koncernchef Bjørn Kjos og resten af hans team med en velfortjent pris. Juryen er meget imponeret over det, selskabet har opnået, og Norwegians kontinuerlige innovation. Selskabet har bevist, at det at rejse langt kan gøres til en lav pris, siger chefredaktør for Air Transport World Karen Walker.

- Dette er en stor anerkendelse for os i Norwegian, og det ville ikke have været muligt uden alle vores dedikerede medarbejdere. Norwegian blev grundlagt for at kunne give alle muligheden for at flyve, og høj kvalitet til en lav pris er, hvad vi efterstræber at tilbyde de rejsende på alle markeder, vi går ind på, siger Bjørn Kjos, koncernchef i Norwegian.

Tidligere i år blev Norwegian kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter for tredje år i træk og Europas bedste lavprisselskab for femte år i træk af SkyTrax World Airline Awards. Norwegian blev også kåret som «Årets flyselskab» af CAPA - Center for Aviation i september.

Magasinet Air Transport World uddeler priser årligt til forskellige aktører i luftfartsbranchen, og prisen til Norwegian uddeles i Dublin d.28. marts.

Kontakt Norwegians pressetelefon for mere information: +47 815 11 816.

Norwegian
Norwegian er verdens sjettestørste lavprisflyselskab, og i 2017 transporterede selskabet over 33 mio. passagerer. Flyselskabet tilbyder mere end 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Argentina, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på 150 fly, der i gennemsnit er 3,6 år gamle, hvilket gør flyflåden til en af verdens yngste og grønneste. Norwegian er blevet kåret til Most Fuel-Efficient Airline on Transatlantic Routes af International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er blevet kåret som World's Best Low-Cost Long-Haul Airline af det anerkendte SkyTrax World Airline Awards de seneste tre år og for femte år i træk som Europe's Best Low-Cost Airline. Norwegian har omkring 9.000 medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.