Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian vinder pris for bedste loyalitetsprogram tredje år i træk

Pressemeddelelse   •   Apr 30, 2019 11:48 CEST

Norwegians loyalitetsprogram, Norwegian Reward, har for tredje år i træk vundet "Flybranchens bedste loyalitetsprogram i Europa/Afrika" ved den prestigefyldte Freddie Awards i USA. Norwegian-kortet fik desuden prisen for "Bedste kreditkort for loyalitetsprogram i Europa/Afrika". Millioner af rejsende over hele verden har stemt til årets Freddie Awards.

"Vi er meget glade for, at passagerer verden over for tredje gang i træk har kåret Norwegian Reward til flybranchens bedste loyalitetsprogram i Europa og Afrika, og at Norwegian-kortet vandt i kategorien «bedste kreditkort for loyalitetsprogram». Det er en bekræftelse af, at vi har formået at skabe et loyalitetsprogram, som passer til alle, uanset hvor meget man rejser. Vi får 150.000 nye medlemmer om måneden og vil fortsætte med at udvikle nye produkter og tjenester, så vi bliver endnu mere attraktive fremover," siger chef for Norwegian Reward Brede Huser.

Freddie Awards er den mest prestigefyldte kåring af loyalitetsprogrammer i rejsebranchen, og Norwegian Reward er blevet anerkendt og stemt på af rejsende flere år i træk.

Om Norwegian Reward:
I dag har Norwegian Reward 9,3 millioner medlemmer, hvoraf der er 740.250 i Danmark. Hver gang man bestiller en rejse med Norwegian eller benytter tjenester fra Norwegian Rewards partnere, optjener man CashPoints, der kan bruges til at betale for flybilletter eller andre Norwegian-produkter som FastTrack, bagage eller sædereservation. Hvis man også bruger kreditkort fra Bank Norwegian, kan man optjene CashPoints på alt, man køber. Med Norwegian Reward får man også adgang til en række andre fordele som rabatter og ekstra CashPoints, når man bestiller lejebil, hotel og andre tjenester.

Læs mere om Freddie Awards her: http://freddieawards.com/history/

Norwegian

Norwegian er det femtestørste lavprisselskab i verden med over 37 millioner rejsende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på omkring 170 fly med en gennemsnitsalder på 3,8 år og er blandt de mest moderne og miljøvenlige flyselskaber i verden. Norwegian er blevet kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 er Norwegian blevet kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter, ifølge de passagerer der har stemt til anerkendte SkyTrax World Airline Awards. For sjette år i træk er Norwegian også blevet kåret til Europas beste lavprisselskab af SkyTrax. Norwegian har cirka 11.000 dedikerede medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.