Gå til indhold
Norwegian vil have flere fritidsrejsende om bord fra Karup

Pressemeddelelse -

Norwegian vil have flere fritidsrejsende om bord fra Karup

Siden Norwegian igen begyndte at flyve mellem Karup og København, har selskabet ønsket at få flere fritidsrejsende om bord på flyene. Nu kommer endnu et slagtilbud til midt- og vestjyderne. 

Norwegians rute mellem Karup og København bliver primært benyttet af erhvervsrejsende fra midtjyske virksomheder. Flyselskabet har imidlertid pointeret flere gange, at der skal flere fritidsrejsende om bord på flyene, hvis ruten skal være lønsom. Og Norwegian har løbende forsøgt at få fat i flere fritidsrejsende ved at tilbyde attraktive billetpriser – senest helt ned til 199,- for en enkeltbillet til København. Nu gør selskabet så endnu et forsøg.

Billige rejser til Sydeuropa 
Norwegian vil nu gøre det billigere at benytte ruten fra Karup til at komme videre ud i Europa. I dag lancerer flyselskabet nemlig billetter fra den midtjyske lufthavn, over København til de spanske destinationer Gran Canaria, Tenerife, Malaga og Alicante med priser fra bare 599,- for en enkeltbillet. Rejseperioden gælder til slutningen af marts.

”Siden vi igen startede op i Karup, har vi løbende forsøgt at stimulere de fritidsrejsende til at benytte ruten ved at tilbyde attraktive billetpriser. For at få lønsomhed på ruten er det fuldstændig afgørende, at vi får både erhvervs- og fritidsrejsende om bord på flyene. Med vores nye tilbud giver vi midt- og vestjyderne endnu en chance for at komme billigt ud i Europa fra Karup,” siger Johan Bisgaard Larsen, informations- og markedschef i Norwegian.

Mange tiltag for at gøre ruten succesfuld
I løbet af den tid Norwegian har fløjet mellem Karup og København, har selskabet forsøgt med adskillige tiltag for at få succes på ruten. Norwegian har blandt andet ændret flytype flere gange for at tilpasse denne til efterspørgslen. Hvor selskabet startede med større 737-800-maskiner og færre afgange, opereres ruten nu med mindre fly, der til gengæld flyver flere gange mellem Midtjylland og Hovedstaden. At dette var en efterspurgt løsning blev klart, da Norwegian i samarbejde med Karup Lufthavn sidste år gennemførte både et dialogmøde og en brugerundersøgelse med områdes virksomheder.

”Vi ser løbende på, hvordan vores ruter bliver benyttet og vurderer altid lønsomheden på disse. Det er klart, at har vi mange passagerer på en rute, så er der større chance for, at vi bevarer den. Vi er opsatte på at fortsætte udviklingen af ruten, men det kræver selvfølgelig at folk benytter sig af de tilbud, vi kommer med,” siger Johan Bisgaard Larsen.

Fakta om Norwegians nye kampagne

Karup-Alicante: 599,- enkeltbillet (stop i København)
Karup-Malaga: 599,- enkeltbillet (stop i København)
Karup-Tenerife: fra 699.- enkeltbillet (stop i København)
Karup-Gran Canaria: fra 799,- enkeltbillet (stop i København)

Rejseperiode til og med 28. marts 2015.

For mere information:
Informations- og Markedschef Johan Bisgaard Larsen, tlf. 31 31 31 28
Kommunikationsrådgiver Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Emner


Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det tredjestørste lavprisselskab i Europa. I dag opererer Norwegian 417 ruter til 126 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand og USA. Norwegian fløj over 20 millioner passagerer i 2013. Selskabet er børsnoteret (2003) og har omkring 4500 ansatte. Norwegian har 98 fly i flåden med en gennemsnitsalder på 4,8 år (per marts 2013). Norwegian indfaser løbende nye, mere miljøvenlige fly og har en af de mest moderne flyflåder i Europa. Både i 2013 og 2014 blev Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab af anerkendte SkyTrax Airline Awards. Det er flypassagererne selv, der bedømmer over 200 flyselskaber over hele verden i det, der er betegnet som den mest prestigefyldte prisuddeling i flybranchen. For mere information besøg www.norwegian.com   

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.

Pressekontakt

Mediekontakt

Mediekontakt

Pressekontakt Andreas Hjørnholm Kommunikationschef Danmark + 45 2657 0767
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Relateret materiale