Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian vandt to priser ved Airline Economics Aviation 100 Awards

Pressemeddelelse   •   Jan 21, 2020 11:53 CET

Finansdirektør Geir Karlsen og Morten Korsveien, Norwegian Manager Corporate Finance

Norwegian blev i går aftes tildelt priserne "Årets finansdirektør/finansteam" og "Årets finansaftale". Priserne er en anderkendelse af selskabets arbejdet med at gå fra vækst til lønsomhed.

Norwegian modtog priserne i går aftes ved The Airline Economics Aviation 100 Awards i Dublin.

Norwegians finansdirektør Geir Karlsen tog imod prisen "Årets finansdirektør/finansteam" og hans nærmeste kolleger modtog prisen "Årets finansaftale", som anerkender den såkaldte "joint venture"-aftale mellem Norwegian og China Construction Bank Leasing International. Hensigten med det fællesejede selskab er at finansiere, eje og udleje fly, som Norwegian har bestilt.

- Jeg er glad for at vores team bliver anerkendt for solidt og hårdt arbejde gennem 2019. Det sidste år har været udfordrende, men vi er lykkedes med at iværksætte en række tiltag for at sikre, at vi leverer på strategien om at gå fra vækst til lønsomhed. I 2020 vil vi fortsætte arbejdet med at bygge en stærk, bæredygtig og lønsom virksomhed til vores kunders, ansattes og aktionærers bedste, siger Geir Karlsen.

Se uddybende pressemateriale om prisen på engelsk her.

Norwegian

Norwegian er et af de største lavprisselskaber i verden med over 36 millioner rejsende i 2019. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på omkring 170 fly med en gennemsnitsalder på 3,8 år og er blandt de mest moderne og miljøvenlige flyselskaber i verden. Norwegian er for anden gang blevet kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019 er Norwegian blevet kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter, ifølge flypassagerer der har stemt til anerkendte SkyTrax World Airline Awards. Norwegian er også blevet kåret til Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax seks gange. Norwegian har omkring 11.000 dedikerede medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.