Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian til tops i international kåring

Pressemeddelelse   •   Okt 13, 2017 07:34 CEST

Norwegian er blevet kåret til ”Årets flyselskab” ved den anerkendte CAPA Global Aviation Summit, der blev afholdt i London torsdag aften.

Dommerpanelets begrundelse var Norwegians innovative og fremtidsrettede lavprisstrategi, internationale ekspansion og ”banebrydende” indfasning af den nye flytype Boeing 737 MAX, som muliggør interkontinentale rejser med mindre fly til endnu lavere priser.

Norwegians koncernchef Bjørn Kjos modtog prisen i London:

”Det er en glæde at modtage denne pris på vegne af alle vores dedikerede medarbejdere i Norwegian. Jeg er stolt over, at Norwegians lave priser, nye brændstofeffektive fly, gode service og globale ekspansion bliver anerkendt af branchekollegaer. En pris som denne giver ekstra motivation til at fortsætte med at arbejde for, at alle skal have råd til at flyve”, siger Bjørn Kjos.

”Norwegians innovationsevne og brug af teknologi har ændret luftfarten. Norwegians strategi har bidraget til betydelig værdiskabelse i branchen, og selskabet er i færd med at udvikle sig fra et europæisk lavprisselskab til et globalt selskab, som stadig flere rejsende kender”, siger Peter Harbison, Executive Chairman af CAPA.

Tidligere i år blev Norwegian kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter for tredje gang i træk og Europas bedste lavprisselskab for femte år i træk af SkyTrax World Airline Awards.

Om CAPA

CAPA – Centre for Aviation – er verdens førerende leverandør af analyser inden for luftfart. Læs mere her

Kontakt for pressen

Kommunikationschef Daniel Kirchhoff tlf. 26 57 07 67

Norwegian
Norwegian er det 6. største lavprisselskab i verden med omkring 7000 ansatte. I dag opererer Norwegian godt 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 140 fly, som fragter ca. 30 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016 og 2017 kårede flypassagererne Norwegian til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter i den anerkendte SkyTrax Awards. For femte år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.