Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian til tops i international kåring

Pressemeddelelse   •   Sep 05, 2016 12:15 CEST

For andet år i træk er Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab ved World Travel Awards.

Anerkendelsen er den sjette pris, som Norwegian har modtaget i 2016. World Travel Awards uddeles til det bedste aktører i rejsebranchen, og det er repræsentanter fra branchen, der stemmer på sine favoritter.

”Denne udmærkelse betyder meget for os. Både for Norwegian som selskab og for vores engagerede og dedikerede medarbejdere, som hver dag året rundt arbejder for, at vores kunder skal have en god oplevelse både før, under og efter rejsen. Denne pris viser, at nye fly, god service og lave priser værdsættes højt”, siger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Norwegian konkurrerede med selskaber som Aer Lingus, Air Berlin, easyJet, Monarch, Ryanair og Vueling i kategorien ”Europas bedste lavprisselskab”.

Sjette pris i 2016

Dette er den sjette pris, Norwegian indtil videre har modtaget i år:

  • To SkyTrax Awards i kategorierne ”Europas bedste lavprisselskab” og ”Verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter”
  • Fordelsprogrammet Norwegian Reward blev kåret til ”bedste newcommer” af Freddy Awards
  • ”Bedste europæiske flyselskab” og ”Bedste indenrigsflyselskab” af Grand Travel Awards.

Om Travel Awards

World Travel Awards blev etableret i 1993 og er en af de mest anerkendte prisuddelinger i rejsebranchen. Det er repræsentanter fra rejsebranchen, som stemmer på de bedste aktører i branchen. Læs mere om prisen her: http://www.worldtravelawards.com/

Kontakt for pressen:

Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det 6. største lavprisselskab i verden. I dag opererer Norwegian godt 400 ruter til mere end 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 100 fly, som fragter over 26 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). I en ny kåring fra anerkendte SkyTrax World Airline Awards er Norwegian af passagererne stemt ind som verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. For tredje år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.