Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian søger svensk driftstilladelse

Pressemeddelelse   •   Jul 20, 2018 12:01 CEST

Norwegian har ansøgt om en operativ driftstilladelse (AOC) hos Transportstyrelsen i Sverige. Med en svensk tilladelse får Norwegian et endnu stærkere fodfæste i Skandinavien og mulighed for udvidede trafikrettigheder.

Norwegian fortsætter med at styrke virksomheden både i og udenfor EU og er i dag det femtestørste lavprisselskab i verden. En svensk driftstilladelse vil styrke selskabets tilstedeværelse i Skandinavien.

- Sverige ligger strategisk positioneret og med en svensk driftstilladelse viser vi, at vi tror på forbedrede muligheder i Sverige og lufthavnen i Stockholm. Med et stærkere fodfæste i Skandinavien, håber vi på flere trafikrettigheder til gavn for hele Skandinavien i form af flere direkte ruter, flere turister og flere arbejdspladser, siger Norwegian koncernchef Bjørn Kjos.

Mediekontakt:

Norwegians pressetelefon: +47 815 11 816

Norwegian
Norwegian er verdens femtestørste lavprisflyselskab, og i 2017 transporterede selskabet over 33 mio. passagerer. Flyselskabet tilbyder mere end 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Argentina, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på 150 fly, der i gennemsnit er 3,7 år gamle, hvilket gør flyflåden til en af verdens yngste og grønneste. Norwegian er blevet kåret til Most Fuel-Efficient Airline on Transatlantic Routes af International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er blevet kåret som World's Best Low-Cost Long-Haul Airline af det anerkendte SkyTrax World Airline Awards de seneste tre år og for femte år i træk som Europe's Best Low-Cost Airline. Norwegian har omkring 9.500 medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.