Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian søger svensk driftstilladelse

Pressemeddelelse   •   Jul 20, 2018 12:01 CEST

Norwegian har ansøgt om en operativ driftstilladelse (AOC) hos Transportstyrelsen i Sverige. Med en svensk tilladelse får Norwegian et endnu stærkere fodfæste i Skandinavien og mulighed for udvidede trafikrettigheder.

Norwegian fortsætter med at styrke virksomheden både i og udenfor EU og er i dag det femtestørste lavprisselskab i verden. En svensk driftstilladelse vil styrke selskabets tilstedeværelse i Skandinavien.

- Sverige ligger strategisk positioneret og med en svensk driftstilladelse viser vi, at vi tror på forbedrede muligheder i Sverige og lufthavnen i Stockholm. Med et stærkere fodfæste i Skandinavien, håber vi på flere trafikrettigheder til gavn for hele Skandinavien i form af flere direkte ruter, flere turister og flere arbejdspladser, siger Norwegian koncernchef Bjørn Kjos.

Mediekontakt:

Norwegians pressetelefon: +47 815 11 816

Norwegian
Norwegian er verdens femtestørste lavprisflyselskab, og i 2017 transporterede selskabet over 33 mio. passagerer. Flyselskabet tilbyder mere end 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Argentina, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på 150 fly, der i gennemsnit er 3,7 år gamle, hvilket gør flyflåden til en af verdens yngste og grønneste. Norwegian er blevet kåret til Most Fuel-Efficient Airline on Transatlantic Routes af International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er blevet kåret som World's Best Low-Cost Long-Haul Airline af det anerkendte SkyTrax World Airline Awards de seneste tre år og for femte år i træk som Europe's Best Low-Cost Airline. Norwegian har omkring 9.500 medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.


Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks <a href="https://media.dk.norwegian.com/dk/about/terms-and-conditions/privacy_policy">privatlivspolitik</a>.