Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian sætter sine Boeing 737 MAX 8 på jorden efter anbefalinger fra europæiske luftfartsmyndigheder

Pressemeddelelse   •   Mar 12, 2019 15:04 CET

Efter anbefalinger fra europæiske luftfartsmyndigheder har Norwegian valgt at sætte sine 18 Boeing 737 MAX 8 på jorden indtil videre. Selskabet er i tæt dialog med luftfartsmyndighederne og Boeing og følger deres anbefalinger og instrukser. Norwegian vil gøre sit yterste for at tage hånd om kunder, der bliver berørte.

- Norwegian har valgt at sætte vores Boeing 737 MAX 8 på jorden indtil videre efter anbefaling fra flere luftfartsmyndigheder. Når luftfartsmyndighederne giver råd om dette, følger vi naturligvis deres anbefaling. Vi beklager over for passagerer, der bliver berørt af dette, men sikkerheden for vores passagerer og ansatte kommer altid først, siger Norwegians flyvechef, Tomas Hesthammer.

Norwegian har mere end 110 Boeing 737-800 i flåden. Disse vil ikke blive berørt. Det bliver selskabets Dreamlinere heller ikke.

Norwegian vil gøre sit yderste for at tage hånd om kunder, der bliver berørt, og arbejder nu på at omdisponere flyflåden for at begrænse konsekvenserne. 

Norwegian

Norwegian er det femtestørste lavprisselskab i verden med over 37 millioner rejsende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på omkring 160 fly med en gennemsnitsalder på 3,8 år og er blandt de mest moderne og miljøvenlige flyselskaber i verden. Norwegian er blevet kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 er Norwegian blevet kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter, ifølge de passagerer der har stemt til anerkendte SkyTrax World Airline Awards. For sjette år i træk er Norwegian også blevet kåret til Europas beste lavprisselskab af SkyTrax. Norwegian har cirka 11.000 dedikerede medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.