Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian satser videre i USA: Lancerer nye ruter mellem USA og Caribien

Pressemeddelelse   •   Jun 25, 2015 15:05 CEST

Norwegians internationale satsning fortsætter – nu også med nye ruter mellem USA og Caribien. I vinterhalvåret vil selskabet flyve fra Boston, Baltimore/Washington og New York til de caribiske øer Guadeloupe og Martinique. Norwegian tilbyder nu 31 direkte ruter fra USA. Fra JFK tilbyder Norwegian hele syv direkte ruter og er dermed det største udenlandske flyselskab i New York målt på antal destinationer.

”Vi lancerede vores første USA-flyvninger for to år siden, og responsen fra amerikanske rejsende, på vores lave priser og nye, mere miljøvenlige fly, har været fantastisk. Det er derfor en glæde at kunne lancere nye, eksotiske ruter mellem det amerikanske fastland og de caribiske øer Guadeloupe og Martinique,” siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

”Satsningen i USA vil fortsætte; både med nye rutelanceringer og etablering af flere amerikanske baser,” fortsætter Kjos.

De nye ruter vil også give Norwegians passagerer fra Europa en gylden mulighed for at kombinere en storbyferie i New York med eksempelvis en eksotisk ferie i Caribien. Norwegian tilbyder allerede flyvninger fra de skandinaviske hovedstæder og London til de caribiske øer Puerto Rico og St. Croix samt til mange andre destinationer i USA. Læs mere her.

En spændende mulighed for Norwegians piloter og kabineansatte
Det er Norwegians nye Boeing 737-800 med gratis WiFi, som skal flyve mellem USA og Caribien. Norwegian er det eneste flyselskab, som tilbyder gratis WiFi mellem USA og Caribien.

Norwegians piloter og kabineansatte i Europa vil få muligheden for at arbejde ved selskabets midlertidige baser i Guadeloupe og Martinique i vintermånederne. Rekruttering af piloter og kabineansatte til de to baser vil begynde med det samme. Kaptajner, styrmænd og kabineansatte fra Norwegians Europa-virksomhed (Norden, England og Spanien), som har mulighed for et udenlandsophold i fire måneder, opfordres til at søge.

Ruteinformation
Norwegians nye ruter mellem USA og Caribien vil starte i begyndelsen af december med tre ugentlige flyvninger fra New York (JFK) til Guadeloupes Pointe-à-Pitre International Airport (PTP) og Martinique Aimé Césaire International Airport (FDF).

Norwegian vil flyve to gange ugentligt fra Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport (BWI) og Boston Logan International Airport (BOS) til Guadeloupe og Martinique.

Om Martinique og Gudeloupe
Martinique og Guadeloupe tilhører den franske del af Caribien. Begge øer er fransk territorium og dermed en del af EU. Sproget er fransk og valutaen er euro. Øerne er betragtet som to af de smukkeste i området og har betydelig færre turister end andre øer i Caribien.


For mere information:
Norwegians pressetelefon. Tlf. +47 815 11 816

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det tredjestørste lavprisselskab i Europa. I dag opererer Norwegian 424 ruter til 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand og USA. Norwegian fløj 24 millioner passagerer i 2014. Selskabet er børsnoteret (2003) og har omkring 4500 ansatte. Norwegian har 96 fly i flåden md en gennemsnitsalder på 4,8 år (per marts 2013). Norwegian indfaser løbende nye, mere miljøvenlige fly og har en af de mest moderne flyflåder i Europa. Både i 2013 og 2014 blev Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab af anerkendte SkyTrax Airline Awards. Det er flypassagererne selv, der bedømmer over 200 flyselskaber over hele verden i det, der er betegnet som den mest prestigefyldte prisuddeling i flybranchen. For mere information besøg www.norwegian.com   

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.