Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian sætter endnu flere fly ind til vinter

Pressemeddelelse   •   Jun 27, 2018 12:23 CEST

Tre afgange om ugen til Dubai og det samme til Madeira. Hele vinteren. Mindre end en måned efter lanceringen af Norwegians historisk store vinterprogram fra Danmark, åbner flyselskabet nu for endnu flere flyvninger fra København.

Selvom det er mindre end en måned siden, at Norwegian lancerede store øgninger på flyvninger i dette års vinterprogram, fortsætter flyselskabet med at øge antallet af afgange fra Danmark i vinterperioden.

Med de nye øgninger bliver det muligt at komme til Dubai og Funchal på Madeira tre gange om ugen fra København i vinterperioden.

”Vi vil gerne gøre det lettere for vintertrætte danskere, der længes efter sandstrande, krystalklart vand og høje temperaturer, at komme af sted til sydens sol. Derfor er vi glade for at kunne lancere tre ugentlige afgange til både Dubai og Madeira med vores nye, og derfor mere miljøvenlige fly,” siger Andreas Hjørnholm, kommunikationschef i Norwegian i Danmark.

Stort vinterprogram i år

Ud over det øgede antal flyvninger til Funchal i Madeira og Dubai, har Norwegian også, som tidligere udmeldt, øget antallet af afgange på ti andre destinationer i årets vinterprogram. Det drejer sig om destinationerne Las Palmas på Gran Canaria, Tenerife, Alicante og Malaga i Spanien, Palma på Mallorca, Nice i Frankrig, Krakow i Polen, Tel Aviv i Israel og Budapest i Ungarn.

Derudover fortsætter de tre sommerruter fra København til Lanarca på Cypern, Athen og Catania i Italien også ind i dette års vinterperiode.

Fakta om afgangene

  • Tre ugentlige flyvninger til Dubai fra 30. oktober 2018 til 30. marts 2019. Det er to flyvninger mere end i vinteren 2017-2018. De nye flyvninger til Dubai bliver opereret med Norwegians Boeing 737-MAX fly.
  • Tre ugentlige flyvninger til Funchal på Madeira fra 30. oktober 2018 til 30. marts 2019. Det er to afgange mere end i vinteren 2017-2018 og en afgang mere, end der tidligere er meldt ud for den kommende vinter.
  • Afgangene ligger på tirsdage, torsdage og lørdage til begge destinationer.

Medie-kontakt
Kommunikationschef Andreas Hjørnholm
E-mail: andreas.hjoernholm@norwegian.com
Tlf. +45 6191 1116

Norwegian
Norwegian er verdens sjettestørste lavprisflyselskab, og i 2017 transporterede selskabet over 33 mio. passagerer. Flyselskabet tilbyder mere end 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Argentina, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på 150 fly, der i gennemsnit er 3,6 år gamle, hvilket gør flyflåden til en af verdens yngste og grønneste. Norwegian er blevet kåret til Most Fuel-Efficient Airline on Transatlantic Routes af International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er blevet kåret som World's Best Low-Cost Long-Haul Airline af det anerkendte SkyTrax World Airline Awards de seneste tre år og for femte år i træk som Europe's Best Low-Cost Airline. Norwegian har omkring 9.500 medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.