Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian Reward vinder to internationale priser

Pressemeddelelse   •   Apr 27, 2018 16:27 CEST

Norwegians loyalitetsprogram, Norwegian Reward, vandt i nat dansk tid to priser ved det prestigefyldte Freddie Awards i USA. Millioner af rejsende over hele verden har stemt ved årets prisuddeling. Norwegian Reward vandt prisen som flybranchens bedste loyalitetsprogram i Europa og Afrika og prisen for bedste kampagne i Europa og Afrika.

- Det er fantastisk, at passagerer over hele verden har kåret Norwegian Reward til branchens bedste loyalitetsprogram i Europa og Afrika, og at vores julekalender vandt i kategorien ”Bedste Kampagne” til Freddie Awards. Vi er stolte af, at vores arbejde anerkendes i en så vigtig international branchekåring. Det er en bekræftelse af, at vi er lykkedes med at skabe et loyalitetsprogram, som passer alle – uanset hvor meget man rejser. Vi vil fortsætte med at udvikle nye produkter og tjenester, som kommer vores loyale passagerer til gode, siger chefen for Norwegian Reward, Brede Huser.

Freddie Awards er den mest prestigefyldte prisuddeling for loyalitetsprogrammer i rejsebranchen. Sidste år vandt Norwegian Reward ”Flybranchens bedste loyalitetsprogram i Europa og Afrika” og ”Bedste kreditkort for loyalitetsprogrammer i Europa og Afrika”. I 2016 blev Norwegian Reward tildelt prisen for ”Bedste nye loyalitetsprogram” under Freddie Awards.

Om Norwegian Reward
Norwegian Reward har 7,4 millioner medlemmer. Hver gang man bestiller en rejse hos Norwegian eller benytter tjenester hos Norwegian Rewards partere, tjener man CashPoints, der kan bruges til at betale for flybilletter eller andre Norwegian-produkter som FastTrack, bagage eller sædereservation. Hvis man bruger sit kreditkort fra Bank Norwegian, tjener man en procent CashPoints på alle køb. Med Norwegian Reward får man også adgang til en række andre fordele som rabatter og ekstra CashPoints, når man lejer bil, booker hotel eller benytter sig de mange andre tjenester og produkter i programmet. For mere information, se www.norwegianreward.com. Bonusprogrammet er helt gratis.

Læs mere om Freddie Awards her: www.freddieawards.com/history.

Mediekontakt:
Kommunikationschef Andreas Hjørnholm
E-mail: andreas.hjoernholm@norwegian.com
Tlf.: 6191 1116

Norwegian
Norwegian er verdens sjettestørste lavprisflyselskab, og i 2017 transporterede selskabet over 33 mio. passagerer. Flyselskabet tilbyder mere end 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Argentina, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på 150 fly, der i gennemsnit er 3,6 år gamle, hvilket gør flyflåden til en af verdens yngste og grønneste. Norwegian er blevet kåret til Most Fuel-Efficient Airline on Transatlantic Routes af International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er blevet kåret som World's Best Low-Cost Long-Haul Airline af det anerkendte SkyTrax World Airline Awards de seneste tre år og for femte år i træk som Europe's Best Low-Cost Airline. Norwegian har omkring 9.000 medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.