Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian Reward runder fire millioner medlemmer – 2.000 nye kunder hver dag

Pressemeddelelse   •   Apr 18, 2016 10:09 CEST

Norwegians loyalitetsprogram, Norwegian Reward, runder i dag fire millioner medlemmer. Hvert år øger medlemstallet med 750.000, hvilket svarer til mere end 2.000 nye kunder hver dag.

Norwegian Reward er et af verdens mest generøse loyalitetsprogrammer for flypassagerer og har nu nået fire millioner medlemmer. 450.000 af disse er danske, og derudover har programmet et stort antal internationale medlemmer.

”Vi er meget tilfredse med, at fire millioner passagerer har valgt at blive medlem af Norwegian Reward. Vi ser en stor medlemsvækst i nye markeder, særligt i England og Spanien, og fordelsprogrammet vokser med omkring 750.000 medlemmer hvert år, hvilket svarer til mere end 2.000 nye kunder om dagen. Loyalitet er vigtigt for os, og vi gør altid vores yderste for at give passagererne mest valuta for pengene”, siger Norwegian Reward-chef Brede Huser.

I 2015 lancerede Norwegian Reward en række nye kundefordele, hvilket har gjort fordelsprogrammet endnu mere fleksibelt for medlemmerne. Hver gang medlemmer flyver eller booker hotel eller lejebil med udvalgte leverandører, tjener de CashPoints. Disse kan bruges til at bestille flybilletter – helt uden restriktioner.

”Norwegian Reward gør det muligt for alle at tjene CashPoints uanset, hvor ofte de rejser. Optjente CashPoints kan bruges, når passagererne vil, til hvilke produkter de ønsker, og alle vores sæder er lige så tilgængelige for dem, som betaler med CashPoints som for alle andre. Dette er helt unikt sammenlignet med andre loyalitetsprogrammer”, siger Brede Huser.

Om Norwegian Reward
Hver gang man bestiller en rejse med Norwegian eller benytter tjenester fra Norwegian Rewards partnere, optjener man CashPoints, som kan bruges til at betale for flybilletter. Med Norwegian Reward får man også adgang til en række fordele, rabatter og ekstra CashPoints, når man bestiller lejebil, hotel og andre tjenester. For mere information besøg: https://dk.norwegianreward.com/. Fordelsprogrammet er helt gratis.

Pressekontakt:
Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det tredjestørste lavprisselskab i Europa. I dag opererer Norwegian 439 ruter til 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand og USA. Norwegian fløj næsten 26 millioner passagerer i 2015. Selskabet er børsnoteret (2003) og har omkring 6000 ansatte. Norwegian har over 100 fly i flåden med en gennemsnitsalder på 3,6 år. Norwegian indfaser løbende nye, mere miljøvenlige fly og har en af de mest moderne flyflåder i Europa. Både i 2013, 2014 og 2015 blev Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab af anerkendte SkyTrax Airline Awards. I 2015 blev Norwegian også kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. Det er flypassagererne selv, der bedømmer over 200 flyselskaber over hele verden i det, der er betegnet som den mest prestigefyldte prisuddeling i flybranchen. For mere information besøg www.norwegian.com   

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.