Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian Reward indgår samarbejde med sikkerhedsfirmaet G4S

Pressemeddelelse   •   Dec 12, 2016 07:54 CET

Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, har indgået en partneraftale med G4S, der er verdens største leverandør af sikkerhedsløsninger. Aftalen betyder endnu flere fordele for medlemmer af Norwegian Reward.

Nu kan medlemmer af Norwegian Reward glæde sig over endnu flere fordele. Loyalitetsprogrammet har netop indgået en partneraftale med G4S, der er verdens største leverandør af sikkerhedsløsninger. Aftalen indebærer, at Reward-medlemmer nu får CashPoints, når de installerer en alarm fra G4S.

”Norwegian Reward er et af de hurtigst voksende fordelsprogrammer i Norden med snart fem millioner medlemmer globalt. Vores mål er altid at tilbyde attraktive fordele og optjening af CashPoints til vores medlemmer, og vi er meget tilfredse med at have indgået en attraktiv aftale med G4S, som giver kontant udbytte til medlemmerne. I fremtiden kan man forvente, at vi kommer til at tilbyde endnu flere forskellige og unikke tilbud”, siger Brede Huser, chef for Norwegian Reward.

”Vi er meget glade for den nye aftale, vi har indgået med Norwegian Reward, som giver Norwegians passagerer mulighed for at få rabat på sikkerhedsløsninger i verdensklasse. Vi ser samarbejdet mellem os og Norwegian som et perfekt match, da begge selskaber har sikkerheden som allerhøjeste prioritet”, siger kommerciel direktør Morten Holck Jæger hos G4S.

Læs mere om partneraftalen med G4S her.

Om Norwegian Reward

Hver gang man bestiller en rejse med Norwegian eller benytter tjenester fra Norwegian Rewards partnere, optjener man CashPoints, som kan bruges til at betale for flybilletter. Hvis man derudover bruger sit kreditkort fra Bank Norwegian, kan man tjene CashPoints på alt, man handler (1 procent CashPoints på alle køb). Med Norwegian Reward får man også adgang til en række fordele, rabatter og ekstra CashPoints, når man bestiller lejebil, hotel og andre tjenester. For mere information besøg: https://dk.norwegianreward.com/. Fordelsprogrammet er helt gratis.

Pressehenvendelser

Norwegian: Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67
G4S: Informationsansvarlig Mads Darling, tlf. 43 86 52 34

Norwegian
Norwegian er det 6. største lavprisselskab i verden med omkring 5.500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt 450 ruter til mere end 140 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 100 fly, som fragter over 26 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 kårede flypassagererne Norwegian til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter i den anerkendte SkyTrax Awards. For fjerde år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.