Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian rekrutterer amerikanske piloter

Pressemeddelelse   •   Okt 10, 2016 07:50 CEST

Norwegian igangsætter nu rekrutteringen af amerikanske piloter til sin langdistancebase i Fort Lauderdale i Florida. I løbet af de næste fem år sætter Norwegian yderligere 31 787 Dreamliner i international trafik, hvilket indebærer, at der skabes mange nye pilotjobs både i USA og Europa.

”Lige siden vi lancerede vores første transatlantiske ruter for tre år siden, har det været et mål for os at ansætte amerikanske piloter. I løbet af de næste år modtager vi 31 splinternye Dreamlinere, og derfor har vi brug for mange nye piloter til at flyve vores passagerer. I dag har vi flere amerikanske kabineansatte en noget andet ikke-amerikanske flyselskab, og vi ser frem til at blive det første europæiske flyselskab til at ansætte amerikanske piloter”, siger Asgeir Nyseth, operativ direktør i Norweigan.

Norwegian har i dag knap 500 amerikanske medarbejdere på langdistancebaserne i Fort Lauderdale og New York.

”USA er et satsningsområde for os og et vigtigt led i vores globale strategi. For at fortsætte med at kunne tilbyde lave priser, skabe nye arbejdspladser, sikre de eksisterende og skabe økonomisk vækst i alle lande, vi flyver til, ansætter vi både piloter og kabinepersonale lokalt og tilbyder konkurrencedygtige vilkår. Rekrutteringsprocessen, som vi nu igangsætter, bidrager til at realisere den globale strategi”, siger Nyseth.

Amerikanske piloter skal have europæiske certifikater for at flyve for Norwegian. Selskabet dækker omkostningerne, der er forbundet med at konvertere de amerikanske piloter certifikater.

Fra lokalt til globalt flyselskab

Norwegian lancerede sin første langdistancerute i 2013 mellem Oslo og New York. I takt med at selskabet har fået leveret flere 787 Dreamliner, er antallet af langdistanceruter øget og den internationale strategi i færd med at blive realiseret. I 2014 åbnede Norwegian ruter mellem London og USA og i august i år åbnede selskabet ruter mellem Paris og USA. Norwegian har nu 42 ruter mellem Skandinavien, London, Paris og USA samt Skandinavien og Bangkok.

I dag har Norwegian langdistancebaser i New York, Fort Lauderdale, London og Bangkok. Med over 400 amerikanske medarbejdere er Norwegian det udenlandske flyselskab i USA med flest amerikanske medarbejdere.

Norwegian flyver i alt til hele ni destinationer i USA; New York, Los Angeles, San Francisco, Fort Lauderdale, Las Vegas, Orlando, Boston, Puerto Rico og Skt. Croix. I vintersæsonen flyver Norwegian desuden fra de fransk-caribiske øer Martinique og Guadeloupe til Boston, New York og Baltimore/Washington. Derudover tilbyder selskabet en rute fra Guadeloupe til Fort Lauderdale.

Pressekontakt:
Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Norwegian
Norwegian er det 6. største lavprisselskab i verden. I dag opererer Norwegian godt 400 ruter til mere end 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 100 fly, som fragter over 26 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). I en ny kåring fra anerkendte SkyTrax World Airline Awards er Norwegian af passagererne stemt ind som verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. For tredje år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.