Gå til indhold
Norwegian og Widerøe indgår aftale om tættere samarbejde

Pressemeddelelse -

Norwegian og Widerøe indgår aftale om tættere samarbejde

Norwegian og Widerøe har i dag indgået en intentionsaftale, der indebærer, at de to norske flyselskaber fremover skal arbejde meget tættere sammen på en række områder. Det indebærer blandt andet billetsamarbejde på hele rutenettet, og at passagererne vil få mulighed for at rejse sømløst med begge selskaber, såkaldt interlining.

Baggrunden for aftalen er et ønske om at skabe et endnu bedre produkt for passagererne i Norge, skabe synergieffekter og en mere effektiv drift. Norge er et meget vigtigt marked for begge selskaber. En betydelig andel af de norske passagerer er afhængig af både Widerøe og Norwegian for at nå frem til sin endedestination.

- Jeg er meget glad for aftalen, som vi i dag har indgået med Widerøe. Vores mål er, at samarbejdet skal være til det bedste for begge selskabers passagerer og vores ansatte. Selvom meget af indholdet stadig er i støbeskeen, har vi haft god dialog i flere måneder allerede, og vi diskuterer mange forskellige områder, hvor vi har fælles interesse i at samarbejde, siger koncernchef i Norwegian Geir Karlsen.

- Det er en glædens dag for Widerøe og vores passagerer, der er afhængige af at flyve for at kunne bo og arbejde i Norge. Med denne aftale vil vores kunder kunne rejse i kombination mellem Norwegian og Widerøe i både ind- og udland. Kombinationen af Widerøes netværk langs kysten og i Nordnorge og Norwegians store udbud i hele Europa vil skabe mange nye rejsemuligheder for vores fælles kunder. Det er noget, der har været efterspurgt af vores passagerer i mange år, og derfor er det glædeligt at kunne dele netop nu. Der udestår stadig et stykke arbejde, før vi helt i mål, men vi arbejder godt sammen og har et fælles mål om, at det skal gennemføres så hurtigt som muligt, siger koncernchef i Widerøe Stein Nilsen.

For yderligere kommentarer:

For yderligere kommentarer fra Widerøe: Stein Nilsen, koncernchef +47 98 90 15 00 (pressevagttelefonen).

Norwegian: +47 815 11 816.

Emner


Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Pressekontakt

Mediekontakt

Mediekontakt

Pressekontakt Andreas Hjørnholm Nordisk kommunikationschef + 45 2657 0767
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian