Gå til indhold
Geir Karlsen, konsernchef i Norwegian og Camilla Viken, generalsekretær i UNICEF Norge, offentliggjorde fornyelsen af partnerskabet i yderligere tre år.
Geir Karlsen, konsernchef i Norwegian og Camilla Viken, generalsekretær i UNICEF Norge, offentliggjorde fornyelsen af partnerskabet i yderligere tre år.

Pressemeddelelse -

Norwegian og UNICEF Norge forlænger samarbejdet

Partnerskabet mellem Norwegian og UNICEF Norge er næsten 15 år gammelt. Norwegian har bidraget til humanitære indsatser, ved indsamlingsaktioner og med donationer fra kunder og ansatte. Over årene har samarbejdet givet mere end 50 millioner norske kroner (NOK) til UNICEF Norge. Nu er partnerskabet blevet fornyet med tre år mere.

- Jeg er stolt over at kunne forlænge samarbejdet med UNICEF Norge. Internt i Norwegian skaber partnerskabet masser af engagement, og vi kan se, at vores bidrag giver resultater. Med indsamlinger, som vores ansatte står for, donationer fra vores kunder og humanitære indsatser i samarbejde med myndighederne, har vi sammen bidraget til at give børn i hele verden bedre levevilkår, siger Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Norwegians kunder har i år alene doneret NOK 1,2 millioner til UNICEF Norge. Dertil kommer, at Norwegian traditionelt afstår fra at give julegaver internt. I stedet doneres yderligere NOK 300.000 til UNICEF Norge hvert år.

- Vi er både glade og taknemmelige for, at vi kan forny vores partnerskab med Norwegian. Det, vi har til fælles, er ambitionen om at bygge en bedre verden for børn. Siden 2007 er vi sammen med Norwegian kommet langt. Corona-pandemien har sat arbejdet med bæredygtighedsmålene tilbage, men takket være bidragene fra Norwegian kommer vi hele tiden nærmere vores mål om at nå hvert et barn i tide, siger Camilla Viken, generalsekretær i UNICEF Norge.

I den nye samarbejdsaftale bliver flere af FN’s verdensmål sat på dagsordenen. Historisk har Norwegian og UNICEF især samarbejdet om verdensmål nr. 1: At afskaffe fattigdom. Fremover skal verdensmål nr. 8 og nr. 13 stå centralt i samarbejdet: Anstændige jobs og økonomisk vækst og at bekæmpe klimaforandringerne.

Emner

Kategorier


Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Pressekontakt

Mediekontakt

Mediekontakt

Pressekontakt Andreas Hjørnholm Nordisk kommunikationschef + 45 2657 0767
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian