Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Norwegian og Star Tour indgår ny millionaftale

Norwegian og Star Tour fortsætter samarbejdet og indgår en ny millionaftale. Den nye aftale indebærer, at Norwegian skal flyve rejsearrangørens kunder til en række destinationer ved Middelhavet i sommeren 2012. Kontrakten har en værdi på over 450 millioner norske kroner og omfatter mere end 900 flyvninger.

Norwegian og Star Tour fortsætter det gode samarbejde og udvider kontrakten, så den nu også indbefatter charter fra regionerne Göteborg og Luleå i Sverige, Ålesund og Tromsø i Norge samt Oulo i Finland.

”For nogle år siden indledte vi et større samarbejde med Star Tour. I løbet af årene er samarbejdet blevet endnu tættere, og sammen arbejder vi målrettet på at skabe et så attraktivt flyprogram som muligt for Star Tours kunder. Med Norwegian får passagererne en mere behagelig rejseoplevelse i vores nye fly med bedre benplads og gratis WiFi, siger Daniel Skjeldam”, Kommerciel direktør i Norwegian.

Aftalen for sommertrafikken omfatter mere end 900 flyvninger fra Sverige, Norge, Danmark og Finland til en række Middelhavsdestinationer i Grækenland, Italien, Spanien og Tyrkiet. I Sverige kommer flyvningerne til at afgå fra Stockholm-Arlanda, Göteborg og Luleå, i Norge fra Oslo-Gardermoen, Bergen, Bodø, Haugesund, Molde, Ålesund, Tromsø, Stavanger og Trondhjem. Fra Finland vil flyvningerne afgå fra Helsinki og Oulu. Fra Danmark afgår flyvningerne fra København.  

For mere information
Daniel Skjeldam, Kommerciel direktør, Norwegian + 47 907 42 073
Åsa Larsson, Presseansvarlig, Norwegian +46 735 22 22 42
Stig Elling, Salgsdirektør, Star Tour. Tlf.: + 45 20 90 24 13

Star Tour
Star Tour er en del af TUI Nordic-koncernen, som består af ledende rejsearrangører i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Siden september 2007 indgår TUI Nordic i verdens største rejsekoncern, TUI Travel Plc. - et netværk af europæiske rejsearrangørere.

TUI Travel Plc. er verden største rejsekoncern med over 30 millioner kunder om året og rejser til hele verden fra mere end 20 lande. Sammenlagt arbejder 48.000 personer i TUI Travel Plc. For yderligere information se www.startour.dk.

Emner


Norwegian
Norwegian er Danmarks næststørste flyselskab. Med lave priser og kundevenlige løsninger har selskabet haft en stærk passagervækst de senere år og tilbyder mere end 300 ruter til 100 destinationer. Hovedkontoret ligger i Oslo, Norge. For mere information se www.norwegian.com 



Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.



Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian