Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian og easyJet indgår samarbejde

Pressemeddelelse   •   Sep 13, 2017 08:33 CEST

Norwegian og det britiske flyselskab easyJet har indgået et samarbejde, som indebærer, at Norwegians langdistanceruter vil være til salg på easyJets nye bookingplatform ”Worldwide by easyJet”. Den nye tjeneste gør det muligt for easyJets kunder at bestille videreforbindelser til Norwegians langdistancenetværk i én og samme transaktion.

EasyJet er Europas næststørste lavprisselskab med over 800 kortdistanceruter i 31 lande. Selskabet lancerede en ny bookingplatform i dag, ”Worldwide by easyJet”, som giver passagerer mulighed for at kombinere en easyJet-flyvning med langdistanceruter fra andre flyselskaber inklusive Norwegians stadig voksende langdistancenetværk til USA, Asien og Sydamerika.

”Worldwide by easyJet” vil i første omgang være tilgængelig på ruter fra London Gatwick, men planen er, at muligheden også skal være tilgængelig fra andre store lufthavne i Europa i nærmeste fremtid. I dag tilbyder Norwegian 13 langdistanceruter fra Gatwick – 11 til USA samt til Singapore og Buenos Aires.

”Vi ønsker at give alle muligheden for at flyve. Derfor er det en glæde at indgå et sådant samarbejde med easyJet. Mange af Norwegians passagerer har videreforbindelser til vores langdistanceruter og et initiativ som ”Worldwide by easyJet” giver rejsende endnu flere valgmuligheder til konkurrencedygtige priser”, siger Norwegians kommercielle direktør Thomas Ramdahl.

”Mere end 1,2 millioner easyJet-kunder har videreforbindelse fra London Gatwick, så efterspørgslen efter en tjeneste, som gør processen enklere for passagerer er stor. ”Worldwide by easyJet” betyder, at vi kan få adgang til en ny, stor kundegruppe, og flyselskaberne, som vi har indgået et samarbejde med, har varierede og globale netværk. Den nye tjeneste tilbydes på ruter fra London Gatwick, men vi ser også på muligheden for at udvide til andre europæiske lufthavne i nærmeste fremtid”, siger easyJets koncernchef Carolyn McCall.

Pressekontakt:
Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67 

Norwegian
Norwegian er det 6. største lavprisselskab i verden med omkring 7000 ansatte. I dag opererer Norwegian godt 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 120 fly, som fragter ca. 30 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016 og 2017 kårede flypassagererne Norwegian til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter i den anerkendte SkyTrax Awards. For femte år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.