Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian øger til og fra Mallorca - to daglige afgange fra København i sommermånederne

Pressemeddelelse   •   Apr 05, 2016 10:09 CEST

Norwegian øger antallet af ruter til og fra Palma de Mallorca efter stærk vækst i efterspørgslen. Øgningen indebærer blandt andet, at selskabet vil have to daglige afgange i sommermånederne mellem København og Mallorca.

Efter stærk vækst i Spanien og en markant stigning i efterspørgslen øger Norwegian antallet af ruter mellem Mallorca og København, Oslo, Stockholm og Gøteborg. Kapaciteten stiger med 20 procent fra samme periode sidste år:

”Spanien er et vigtigt og hurtigt voksende marked for Norwegian. Mallorca er et populært rejsemål, og vi ser frem til at kunne tilbyde skandinaver endnu flere afgange at vælge mellem således, at de rejsende får endnu større fleksibilitet, særligt i sommerhalvåret,” siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

Palma er hovedstaden på Mallorca – en spændende destination, som har meget at byde på. Sol og strand er et trækplaster for mange, men byen har også en rig kulturhistorie. Udover fantastiske strande har Mallorca meget at byde på for rejsende, som ønsker en mere aktiv ferie på cykel eller til fods.

Stadig flere rejsende fra Spanien vælger Norwegian, hvoraf mange flyver til USA via Skandinavien. Flere afgange mellem Mallorca og Skandinavien bidrager til endnu flere muligheder for videreforbindelser i Norwegians store rutenetværk. 

Det nye ruteprogram:
Norwegian går fra ni til tolv ugentlige afgange mellem København og Palma de Mallorca, og i sommermånederne vil Norwegian have hele to daglige afgange mellem de to destinationer.

Norwegian tilbyder ruter mellem Mallorca og København, Aalborg, Oslo, Bergen, Stavanger, Stockholm, Gøteborg, Helsinki og London.

Norwegian har i dag 14 spanske destinationer på kortet: Palma de Mallorca, Alicante, Barcelona, Madrid, Malaga, Gran Canaria og Tenerife.

Kontaktperson:
Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det tredjestørste lavprisselskab i Europa. I dag opererer Norwegian 439 ruter til 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand og USA. Norwegian fløj næsten 26 millioner passagerer i 2015. Selskabet er børsnoteret (2003) og har omkring 6000 ansatte. Norwegian har over 100 fly i flåden med en gennemsnitsalder på 3,6 år. Norwegian indfaser løbende nye, mere miljøvenlige fly og har en af de mest moderne flyflåder i Europa. Både i 2013, 2014 og 2015 blev Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab af anerkendte SkyTrax Airline Awards. I 2015 blev Norwegian også kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. Det er flypassagererne selv, der bedømmer over 200 flyselskaber over hele verden i det, der er betegnet som den mest prestigefyldte prisuddeling i flybranchen. For mere information besøg www.norwegian.com   

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.