Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian med ekstraordinært lave priser til strandede Primera-passagerer

Pressemeddelelse   •   Okt 02, 2018 13:33 CEST

Norwegian tilbyder ”rescue fares” - ekstraordinært lave billetpriser - for at hjælpe rejsende med at komme hjem hos det konkursramte Primera Air på ruterne mellem København og Malaga (AGP), Palma de Mallorca (PMI), Las Palmas (LPA) i Spanien og Chania (CHQ) i Grækenland, samt på et antal langdistanceruter mellem London, Paris og USA.

Billetpriserne på disse ruter sænkes med 50 procent, eksklusiv skatter og afgifter, på rejser til og med 14. oktober, så længe der er ledige billetter. De ekstraordinært lave priser gælder indtil 14. oktober 2018. Bemærk, at priserne kun gælder på hjemvejen.

For at gøre brug af disse lave priser, skal Primera Air-passagerer kontakte Norwegians hotline på telefon +47 2101 6771 direkte. Rejsedokumenter fra Norwegian og fra Primera Air skal medbringes på rejsen.

Rabatten gælder Primera Air-passagerer følgende ruter:

  • København (CPH) – Malaga (AGP)
  • København (CPH) – Palma de Mallorca (PMI)
  • København (CPH) – Las Palmas (LPA)
  • København (CPH) – Chania (CHQ)
  • London (LGW) – New York (JFK)
  • Paris (ORY) – New York (EWR)
  • Paris (CDG) – New York (JFK)
  • Paris (CDG) – Boston (BOS)


Medie-kontakt:
Kommunikationschef Andreas Hjørnholm
Tlf.: 61911116
E-mail: Andreas.hjoernholm@norwegian.com

Norwegian
Norwegian er verdens femtestørste lavprisflyselskab, og i 2017 transporterede selskabet over 33 mio. passagerer. Flyselskabet tilbyder mere end 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Argentina, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på 150 fly, der i gennemsnit er 3,7 år gamle, hvilket gør flyflåden til en af verdens yngste og grønneste. Norwegian er blevet kåret til Most Fuel-Efficient Airline on Transatlantic Routes af International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er blevet kåret som World's Best Low-Cost Long-Haul Airline af det anerkendte SkyTrax World Airline Awards de seneste tre år og for femte år i træk som Europe's Best Low-Cost Airline. Norwegian har omkring 9.500 medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.