Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian med 13 procent passagervækst i januar

Pressemeddelelse   •   Feb 06, 2019 08:00 CET

Norwegians trafiktal for januar viser, at mere end 2,6 millioner passagerer valgte at flyve med selskabet i løbet af måneden, hvilket er en stigning på 13 procent sammenlignet med samme periode sidste år.

I alt 2.638.958 passagerer valgte at flyve med Norwegian i januar, 305.026 flere end samme måned sidste år. Den totale trafiktilvækst (RPK) steg med 18 procent og kapacitetsvæksten (ASK) steg med 27 procent. Belægningsgraden var på 76,1 procent.

- Vi er godt tilfredse med passagervæksten i januar, en måned, der traditionelt er præget af lavere efterspørgsel. Efter en periode med kraftig ekspansion vil væksten nu aftage, og vi reducerer vores omkostninger og øger lønsomheden, siger Bjørn Kjos, koncernchef i Norwegian.

Norwegian gennemførte 99,5 procent af de planlagte flyvninger i januar (en stigning på 0,6 procentpoint) og punktligheden var på 79,8 procent (en stigning på 7,4 procentpoint).

Se detaljerede trafiktal i vedlagte dokument.

Norwegian

Norwegian er det femtestørste lavprisselskab i verden med over 37 millioner rejsende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på omkring 150 fly med en gennemsnitsalder på 3,7 år og er blandt de mest moderne og miljøvenlige flyselskaber i verden. Norwegian er blevet kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 er Norwegian blevet kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter, ifølge de passagerer der har stemt til anerkendte SkyTrax World Airline Awards. For sjette år i træk er Norwegian også blevet kåret til Europas beste lavprisselskab af SkyTrax. Norwegian har cirka 11.000 dedikerede medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks <a href="https://media.dk.norwegian.com/dk/about/terms-and-conditions/privacy_policy">privatlivspolitik</a>.