Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian med 12 procent passagervækst og flere fyldte fly i august

Pressemeddelelse   •   Sep 06, 2016 08:02 CEST

I alt valgte 2,9 millioner passagerer at flyve med Norwegian denne måned, hvilket er en stigning på 12 procent sammenlignet med samme måned sidste år. Belægningen var uændret på 90 procent. På langdistanceruterne var belægningen 96 procent.

Både den totale trafikvækst (RPK) og kapacitetsvæksten (ASK) steg med 17 procent denne måned.

”Trafiktallene for august viser, at den positive passagerudvikling fortsætter med god belægning i alle markeder. Særligt er vi rigtig tilfredse med langdistanceruterne, som stadig appellerer til flere rejsende på begge sider af Atlanten”, siger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Norwegian gennemførte 99,6 procent af de planlagte flyvninger i august. Punktligheden denne måned var på 77,6 procent.

Norwegians flådefornyelse fortsætter med stor kraft i 2016, hvor selskabet i alt får leveret 21 fabriksnye fly. To fabriksnye Boeing 737-800 blevet leveret i august. Med en gennemsnitsalder på 3,6 år er Norwegians flyflåde blandt de mest moderne og miljøvenlige i verden.

Se detaljerede trafiktal i vedlagte PDF.

Kontaktpersoner:
IR-ansvarlig Tore Østby, tlf. +47 45 80 48 98
Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. +45 26 57 07 67

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det 6. største lavprisselskab i verden. I dag opererer Norwegian godt 400 ruter til mere end 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 100 fly, som fragter over 26 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). I en ny kåring fra anerkendte SkyTrax World Airline Awards er Norwegian af passagererne stemt ind som verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. For tredje år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.