Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian løb med tre priser ved den prestigefyldte Passenger Choice Awards – inkluderet ”bedste flyselskab i Europa”

Pressemeddelelse   •   Sep 16, 2014 13:11 CEST

Norwegian vandt hele tre priser ved den prestigefyldte Passenger Choice Awards i Californien i nat. Flyselskabet vandt i kategorierne ”Bedste flyselskab i Europa” og ”Best Inflight Connectivity and Communications” for gratis WiFi om bord. Derudover vandt selskabet en pris for sin unikke korttjeneste om bord på Dreamliner-flyene.

Norwegian løb med hele tre priser ved den prestigefyldte Passenger Choice Awards i Californien i nat. Flyselskabet vandt i kategorierne ”Bedste flyselskab i Europa” og ”Best Inflight Connectivity and Communications” for gratis WiFi om bord. Det er tredje år i træk, at Norwegian vinder en Passenger Choice Award for sin internettjeneste om bord. Norwegian vandt også en ”Best Single Achievement Award” for korttjenesten om bord på alle selskabets Dreamlinere.

Flyselskabet konkurrerede mod Austrian Airlines, Iberia, Turkish Airlines og Virgin Atlantic i kategorien ”Bedste flyselskab i Europa” og mod Alaska Airways, Emirates, Jet Blue og Virgin America i kategorien ”Best Inflight Connectivity and Communications”. I kategorien ”Best Single Achievement Award” slog Norwegian Air Cananda, Air France/KLM, Virgin America og Delta Airlines.

“Vi er meget taknemmlige og stolte over disse anerkendelser, specielt fordi det er kunderne selv, som har stemt på Norwegian. Jeg vil gerne takke vores passagerer, som har valgt at flyve med Norwegian og ikke mindst vores hårdtarbejdende og dedikerede medarbejdere verden over – I luften, på jorden og på kontorerne, som gør deres bedste hver dag hele året for at give passagererne en god rejseoplevelse,” siger Norwegians administrerende direktør Bjørn Kjos.

”Med hele 13 sprog og tilgængelighed over hele verden er Passenger Choice Awards uden tvivl en af de mest imponerende og omfattende passagerundersøgelser af sin slags,” siger Dominic Green, formand for APEX Events & EXPO.

Om Passenger Choice Awards
Passenger Choice Awards blev opretteet af Airline Passenger Experience Association (APEX) for at give flypassagerne en stemme. Det er en omfattende kåring, hvor flypassagererne gennem spørgeskemaundersøgelser på internettet selv bestemmer, hvem som skal vinde de forskellige kategorier.

For mere information:
Informations- og Markedschef Johan Bisgaard Larsen, tlf. 31 31 31 28
Kommunikationskonsulent Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67


Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det tredjestørste lavprisselskab i Europa. I dag opererer Norwegian 417 ruter til 126 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand og USA. Norwegian fløj over 20 millioner passagerer i 2013. Selskabet er børsnoteret (2003) og har omkring 4500 ansatte. Norwegian har 98 fly i flåden md en gennemsnitsalder på 4,8 år (per marts 2013). Norwegian indfaser løbende nye, mere miljøvenlige fly og har en af de mest moderne flyflåder i Europa. Både i 2013 og 2014 blev Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab af anerkendte SkyTrax Airline Awards. Det er flypassagererne selv, der bedømmer over 200 flyselskaber over hele verden i det, der er betegnet som den mest prestigefyldte prisuddeling i flybranchen. For mere information besøg www.norwegian.com   

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.