Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian tilslutter sig ny europæisk brancheforening

Pressemeddelelse   •   Feb 25, 2016 14:07 CET

Norwegian tilslutter sig den nye europæiske brancheforening for flyselskaber Airlines for Europe. Målet med foreningen er at fremme tiltag, som øger flyselskabernes konkurrenceevne.

”Norwegian har altid været tilhænger af konkurrence, da det giver de rejsende billigere billetter og flere valgmuligheder. Medlemskabet af Airlines for Europe er vigtigt, fordi foreningen forener branchens fælles udfordringer og muligheder på tværs af landegrænser og selskaber,” siger Bjørn Kjos, administrerende direktør i Norwegian.

De andre medlemmer i brancheforeningen er Air France-KLM, easyJet, IAG Group, Lufthansa, Finnair og Ryanair.

”Airlines for Europe skal repræsentere alle europæiske flyselskabers interesser. Vi kommer til at få flere medlemmer i fremtiden, og sammen vil vi kæmpe for at fremme tiltag, der øger flyselskabernes konkurrenceevne, hvilket vil føre til billigere billetter og mere valgfrihed for passagererne. Jeg er utrolig glad for at byde Norwegian velkommen som medlem,” siger Thomas Reynaert, A4E’s Managing Director.

Om Airlines for Europe
Airlines for Europe er baseret i Bruxelles og er Europas nye og største foreningen af flyselskaber. Foreningen blev etableret i januar 2016 af Air France-KLM, easyJet, IAG Group, Lufthansa og Ryanair.

Pressekontakt:
Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67
Airlines for Europe, Aage Dunhaupt +49 172 424 0381

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det tredjestørste lavprisselskab i Europa. I dag opererer Norwegian 439 ruter til 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand og USA. Norwegian fløj næsten 26 millioner passagerer i 2015. Selskabet er børsnoteret (2003) og har omkring 6000 ansatte. Norwegian har over 100 fly i flåden med en gennemsnitsalder på 3,6 år. Norwegian indfaser løbende nye, mere miljøvenlige fly og har en af de mest moderne flyflåder i Europa. Både i 2013, 2014 og 2015 blev Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab af anerkendte SkyTrax Airline Awards. I 2015 blev Norwegian også kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. Det er flypassagererne selv, der bedømmer over 200 flyselskaber over hele verden i det, der er betegnet som den mest prestigefyldte prisuddeling i flybranchen. For mere information besøg www.norwegian.com   

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.