Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian lancerer verdens første Android™–baserede underholdningssystem om bord på 787 Dreamliner

Pressemeddelelse   •   Jul 03, 2013 12:03 CEST

Norwegian og Panasonic Avionics Corporation er gået sammen om at udvikle verdens første underholdningssystem om bord på Norwegians nye langdistancefly 787 Dreamliner. Systemet er helt baseret på AndroidTM.  Norwegians passagerer vil kunne anvende præinstallerede Android-apps på en touchskærm i flysædet, ligesom det vil være muligt at bestille mad, drikke og film, spille Androidspil samt lytte til musik på rejsen. 

”Vi er altid på udkig efter nye teknologimuligheder, der kan forbedre vores passagerers rejseoplevelse. Det, Panasonic tilbyder i dag, er førende inden for underholdningssystemer om bord, hvilket passer Norwegian rigtig godt,” siger Boris Bubresko, Norwegians Head of Business Development, Station & Inflight Solutions.

Bruges om bord på Norwegians 787 Dreamliner
Norwegians nye Androidbaserede underholdningssystem er resultatet af et 18-måneder langt udviklingssamarbejde mellem Norwegian og Panasonic Avionics. Androids interaktive system tillader passagererne at navigere og vælge film, musik og Androidspil samt at købe mad og drikke direkte via en touchskærm, som er installeret i flysædet. Systemet kommer til at være installeret på Norwegians nye Boeing 787 Dreamlinere, som skal operere selskabets langdistanceruter mellem Skandinavien og USA og Asien.

”Panasonic er fokuseret på at indføre den nyeste teknologi i forhold til passagerernes ombordoplevelse og er stolte over at levere det første underholdningssystem, som er helt baseret på Android,” siger Paul Margis, President and Chief Executive Officer for Panasonic Avionics.

Android is a trademark of Google Inc.The Android robot is reproduced or modified from work created and shared by Google and used according to terms described in the Creative Commons 3.0 Attribution License.

For mere information
:
Head of Business Development, Station & Inflight Solutions Boris Bubresko, tel:  +47 400 21 255


Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det tredjestørste lavprisselskab i Europa med 331 ruter til 120 destinationer i Europa, Nordafrika og Mellemøsten. I maj 2013 starter selskabet også langdistanceflyvninger til USA og Asien. Norwegian fragtede næsten 17,7 millioner passagerer i 2012. Selskabet er børsnoteret (2003) og har omtrendt 3000 ansatte. Norwegian har 75 fly i flåden med en gennemsnitsalder på 4,6 år (per marts 2013). Norwegian indfaser løbende nye, mere miljøvenlige fly og har en af de mest moderne flåder i Europa. For mere information besøg www.norwegian.com   

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.