Gå til indhold
Norwegian lancerer trafikprogrammet for sommerhalvåret 2023

Pressemeddelelse -

Norwegian lancerer trafikprogrammet for sommerhalvåret 2023

Fortsat fokus på det nordisk kernemarked og et forbedret udbud af ruter til populære by- og feriedestinationer i hele Europa er væsentligste elementer i Norwegians trafikprogram for sommerhalvåret 2023. Norwegian har åbnet for salg på i alt 239 ruter, heraf 51 ruter fra Danmark, som en del af sommerprogrammet, der løber fra marts til oktober 2023.

- Vi er glade for at kunne fremlægge vores trafikprogram for den kommende sommersæson. Det nye program bidrager til, at vi i endnu højere grad konsoliderer os som et ledende flyselskab i Norden med et omfattende udbud af ruter med mange afgange i og imellem de nordiske lande og til populære destinationer i hele Europa. Vi ser frem mod en god og travl sommer i 2023 og at byde vores passagerer velkommen ombord, siger Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

I løbet af de seneste to år har Norwegian gradvist øget sin flyflåde i takt med, at efterspørgslen på flyrejser er vendt tilbage. I sommerhalvåret 2023 forventer Norwegian at operere 85 fly, hvilket er en øgning på 15 fly fra sommeren 2022. Det betyder, at Norwegian kan tilbyde flere afgange på de mest populære ruter, hvilket giver kunderne endnu mere fleksibilitet, når de planlægger rejser. I Danmark gælder det på de 51 danske ruter, der indtil videre er en del af sommertrafikprogrammet.

- Jeg er glad for, at vi har kunnet at øge vores kapacitet gradvist de sidste par år i takt med, at efterspørgslen på rejser er kommet sig. For sommeren 2023 forventer vi igen at øge udbuddet af flyrejser til gavn for de rejsende, siger Geir Karlsen.

I alt er der 239 ruter til salg for sommerhalvåret 2023 på norwegian.com. Ruterne fordeler sig som følger på de nordiske lande:

  • Norge: 131 ruter

  • Danmark: 51 ruter

  • Sverige: 51 ruter

  • Finland: 17 ruter

De enkelte lander summerer ikke til 239, hvilket skyldes, at ruter, der går imellem to lande, fremgår i optællingen under begge lande.

Emner


Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian er et af Nordens største flyselskaber og et af Europas førende lavprisselskaber med omkring 4500 ansatte. Selskabet tilbyder et omfattende rutenetværk mellem de nordiske lande og destinationer i Europa.

Siden opstarten i 2002 har mere end 300 millioner passagerer fløjet med Norwegian. Norwegians ambition har altid været at tilbyde flybilletter til gode priser og sikre passagerer mere valgfrihed på rejsen.

Norwegian er en drivkraft bag bæredygtige løsninger og grøn omstilling i luftfarten. Selskabet har som mål at reducere sit CO2-udslip med 45 procent inden 2030. Derfor fornyer Norwegian flyflåden, fremmer bæredygtigt flybrændstof, reducerer og genvinder affald og bruger vejr- og vinddata for mere effektive flyvninger, som sparer brændstof. Norwegian ønsker at være det mest bæredygtige valg for passagererne.

Norwegian