Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian lancerer nye ruter fra England og Spanien

Pressemeddelelse   •   Maj 22, 2014 12:45 CEST

Norwegian fortsætter med at udvide sit europæiske rutenet. I dag lancerede selskabet nye ruter fra London til Warszawa og Berlin. Endvidere lancerer Norwegian nye ruter mellem Madrid og Malta, Las Palmas og Warszawa samt Tenerife og Warszawa.

I dag lancerer Norwegian nye ruter fra sine baser i England og Spanien. Fra 15. september starter Norwegian direkte ruter mellem London-Gatwick og Warszawa og Berlin.

Norwegians rutenet fra Spanien udvides også med nye ruter mellem Madrid og Malta, Las Palmas og Warszawa samt Tenerife og Warszawa.

Billetsalget starter i dag.

Mediehenvendelser
Informations- og pressechef Johan Bisgaard Larsen, tlf. 31 31 31 28

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det tredjestørste lavprisselskab i Europa. I dag opererer Norwegian 416 ruter til 126 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand og USA. Norwegian fløj over 20 millioner passagerer i 2013. Selskabet er børsnoteret (2003) og har omkring 3500 ansatte. Norwegian har 93 fly i flåden med en gennemsnitsalder på 4,8 år (per marts 2013). Norwegian indfaser løbende nye, mere miljøvenlige fly og har en af de mest moderne flyflåder i Europa. I juni 2013 blev Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab af anerkendte SkyTrax Airline Awards. Det er flypassagererne selv, der bedømmer over 200 flyselskaber over hele verden i det, der er betegnet som den mest prestigefyldte prisuddeling i flybranchen. For mere information besøg www.norwegian.com  

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.